Adi Sina si fostii sai colegi din trupa Akcent continua RAZBOIUL!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:10

S-a puz gaz pe foc in scandalul dintre Adi Sina si fostii sai colegi din trupa Akcent, Mihai Gruia si Sorin Brotnei.

Dupa ce Adi Sina a tunat si-a fulgerat, e timpul ca Sorin sa-i dea dreptul la replica. Care pe care? Voi trageti concluziile!

A trecut vremea cand n-aveau bani de bilet si cantau prin gara. Dupa 12 ani in care au cunoscut succesul impreuna, baietii de la Akcent s-au despartit cu scandal si se BAT acum pe numele trupei si pe...piese. Membri formatiei au erijat in adevarati boxeri...

muzicali. In coltul albastru il avem pe Adi, in coltul rosu pe Sorin si Mihai. Alegeti-va tabara, sa sune GONGUL si sa inceapa LUPTA!!      

Primul care ne-a facut declaratii uluitoare, in urma cu doar cateva saptamani, a fost Adrian Sina. Pur si simplu, si-a varsat off-ul in fata camerei.

##VIDEO111487##Recent, l-am intalnit pe Sorin Brotnei si ACESTA a tinut sa-i dea o replica... fostului sau coleg! Artistul sustine sus si tare ca va folosi numele Akcent tot timpul, fara sa-i pese de amenintari si procese!

Nu stim exact cum sta treaba cu procesele, inca cert
este ca Adrian se lauda ca fara el, de restul...PRAAFUL s-ar fi ales! De partea cealalta, Sorin nu pare nicidecum daramat de aceasta despartire. A format imediat cu Mihai trupa TWO, cantă piese tot in stilul Akcent si se jura ca are inspiratie, chiar daca Adi nu mai este in peisaj!

Banul este insa ochiul dracului! Spiritele s-au incins si mai tare in urma unor concerte din Pakistan.
Adi taaare s-a suparat ca Sorin si Mihai au concertat in Pakistan, sub titulatura Akcent!

Se pare ca bataia pe concerte si pe bani va continua si de acum inainte, intrucat TWO from Akcent nu par deloc stingheri sa cante piesele, asupra carora Adi Sina se pretinde unic proprietar.

Prima runda de BATAIE s-a incheiat, insa e greu sa decidem de pe acum castigatorul! Asteptam noi confruntari pentru a desemna CAMPIONUL AKCENT.

Haideti baieti, mai cu forta! Stim ca puteti!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.