Adi Sina si Lora au lansat o piesa impreuna! Iata cum suna noua lor melodie si ce declaratii incendiare au facut cei doi artisti

Editor: Daniela Iliuta Autor: D.I.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:47

Lora a dezvaluit ca intentioneaza sa faca cea mai mare schimbare in viata sa, anul viitor.

Invitat in platoul "Teo Show", Adi Sina a declarat ca de curand a lansat o noua piesa alaturi de Lora, de care este sigur ca va fi un succes, deorece va cuceri publicul foarte rapid.
Artistul a marturisit ca isi va petrece Craciunul in sanul familiei si ca vor pleca impreuna cu toti copiii la munte si se vor bucura din plin de momentele speciale.

Lora a marturisit ca este foarte fericita deoarece eleva sa, Milan a absolvit scoala de muzica si are o voce din ce in ce mai buna.

"Talentul nu se preda, cu talentul te nasti! Se spune ca inainte de toate exista munca, dupa care ai nevoie de talent, dupa care ai nevoie de momentul potrivit si de noroc!", a subliniat Adi Sina.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cei doi artisti au acceptat provocarea lansata de Teo

si Bursucu si au raspuns celor mai incomode intrebari despre viata lor personala. Iata ce dezvaluiri inedite au facut acestia: