Miuleasa Adina Maria are 24 de ani, s-a născut în Strehaia și locuiește în București.

Adina este antreprenoare, cu o poveste de viață impresionantă. A fost însoțitoare de zbor, iar în prezent deține un magazin online de haine. Adina este un exemplu de determinare și ambiție, iar prin participarea la "Insula de 1 milion", își propune să își împlinească visul de a-și cumpăra o casă și a arată lumii că nu există obstacole prea mari pentru cineva hotărât.

Cine e Adina de la "Insula de 1 milion"

Adina-Maria Miuleasa se descrie drept o fire ambițioasa și hotărâtă si va atrage atenția publicului prin determinarea și dorința ei de a triumfa. Născută pe 8 septembrie 1999, Adina-Maria a avut întotdeauna aspirații mari și a urmat neabătută calea către îndeplinirea visurilor sale. Tânăra adoră să domine bărbații și visează să ajungă bogata.

Citește și: Cine este Maria Adina Miuleasa, concurenta de la "Insula de 1 Milion": Adoră să domine bărbații și are o mare sensibilitate pentru animale

Desi are doar 24 de an, Adina-Maria Miuleasa este deja un nume cunoscut în lumea afacerilor și in lumea media, datorită parcursului său remarcabil și a curajului ei. Deși provine dintr-o familie modesta, Adina-Maria nu s-a mulțumit niciodată cu puțin, ci și-a dorit mereu mai mult, având o viziune clară asupra a ceea ce își dorește să realizeze în viață. 

Care este marele atu al Adinei Miuleasa

Cea mai importantă trăsătura de caracter a Adinei este faptul că e neînfricată. Ea nu se teme să-și urmeze visurile și să-și asume riscuri în căutarea succesului. Unul dintre cele mai mari visuri ale sale este să devină milionară, un obiectiv pe care și-l propune cu hotărâre și determinare. Pentru ea, banii reprezintă nu doar un mijloc de trai, ci și o formă de putere, influență și libertate.

Citește și: Al doilea val de concurenți anunțați la “Insula de 1 milion”, reality-ul de aventură care va începe pe 16 martie, la Kanal D

Participarea sa la emisiunea "Insula de 1 Milion" este doar una dintre multele provocări pe care Adina-Maria le-a acceptat cu bucurie și entuziasm. Ea vrea să fie în centrul atenției și să cucerească insula și să lupte cu determinare și pasiune pentru propriile ei aspirații.