Adina Alberts, supranumită “Chirurgul vedetelor”, vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 29 mar 2024, 02:20

Adina Alberts, medic primar în chirurgie plastică, va fi invitată în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai", difuzată duminica aceasta, la ora 22:30, la Kanal D.

Cunoscută drept “Chirurgul vedetelor” și soția omului de afaceri Viorel Catarama, Adina Alberts a parcurs o impresionantă călătorie în domeniul chirurgiei plastice. Aceasta a susținut peste 300 de examene pentru a-și clădi expertiza în acest domeniu și a fost printre pionierii medicinei estetice românești. În anul 2019, a fost distinsă cu Premiul pentru Excelență în Sănătate, iar numele său a figurat în diverse clasamente autohtone ale femeilor de succes.

Citește și: Viorel Cataramă, declarații exclusive despre poziția României în contextul războiului din Ucraina: "Daca nu am avea datorii, am putea discuta de pe alte coordonate"

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Adina Alberts, supranumită “Chirurgul vedetelor”, vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Pe plan personal, Adina Alberts este căsătorită de 10 ani și are o fiică. Prin intermediul acestui interviu-maraton, telespectatorii vor avea ocazia să descopere câte sacrificii a făcut pentru cariera sa, ce loc ocupă familia în viața sa și încotro se îndreaptă chirurgul vedetelor Adina Alberts.

Citește și: Cine este Adina Alberts, soţia lui Viorel Cataramă? Ce afaceri are unul dintre cei mai cunoscuți medici din România

Cât de b ă noasă este chirurgia estetică?”, “De ce ați refuzat să mariți posteriorul româncelor?”, “Cât v-a afectat reputația scandalului cu Vica Blochina?”, “Ati inteles de ce s-a călugărit sora dvs.?”, “I-ati reprosat mamei nefericirea dvs.?”, “Există ceva ce nu-i puteți dărui fiicei dvs.?”, “Cât de des vă pune răbdarea la încercare Viorel Cataramă ?” sunt doar cateva dintre intrebarile adresate Adinei Alberts in editia de duminica a emisiunii “40 de intrebari cu Denise Rifai”, difuzata duminica, la 22:30, la Kanal D!