Adina Alberts te invata: Tratamentul definitiv al transpiratiei in exces

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 iun 2017, 09:29

Transpiratiile abundente sunt extrem de deranjante pentru cei care au experimentat acest fenomen. Zonele unde transpiratiile pot fi exagerate sunt diverse: axile, palme, spate, talpi, etc

O rezolvare rapida si comoda a acestui neajuns o reprezinta injectarea toxinei botulinice. Efectele se instaleaza in cateva zile iar rezultatele se pastreaza 6 luni.
 
O metoda radicala de a rezolva aceasta problema o reprezinta lipoaspiratia glandelor sudoripare. Aceste glande sunt situate in profunzimea straturilor pielii. Prin utilizarea unei canule speciale care suctioneaza si chiureteaza in acelasi timp, glandele sudoripare sunt distruse si apoi eliminate.

 Lipoaspiratia glandelor sudoripare se face cu preponderenta la nivelul axilelor.



 Vindecare locala se face intr-o saptamana. Nu raman semne vizibile ci doar cateva semne,  de 1-2 mm in diametru, locurile pe unde a fost introdusa canula.

 In perioada imediat urmatoare, de cateva luni, este posibil sa apara mici denivelari la locul lipoaspiratiei, denivelari reprezentate de procesul de cicatrizare care are loc sub tegument. Masarea intensa a zonei rezolva problema in totalitate.

Cititi continuarea pe kfetele.ro.