Adina Buzatu, dezvăluiri inedite, duminică, la 40 de întrebări cu Denise Rifai! “Câștigam 2000 de lei pe zi (…), iar ziua de munca era de 2 ore”

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 oct 2023, 18:22

Adina Buzatu, unul dintre numele de referință din lumea modei masculine din România, a dat curs tirului de întrebări al jurnalistei Denise Rifai, în cadrul ediției de duminică, la "40 de întrebări cu Denise Rifai", difuzată la Kanal D.

Adina Buzatu a dezvăluit, în cadrul ediției de duminică, aspecte mai puțin cunoscute publicului cu privire la viața să și a oferit detalii în ceea ce privește activitatea profesională, multe dintre acestea neștiute de publicul din România.

Adina Buzatu, dezvăluiri inedite, duminică, la 40 de întrebări cu Denise Rifai

Adina Buzatu, care și-a dorit să fie independenta financiar încă din adolescență, primii bani câștigându-i la vârsta de 14 ani, spălând parbrize, a stârnit o adevărată drama în familie, la vremea aceea, și a oferit detalii uluitoare referitoare la acest aspect

din viață să.

“Câștigăm 2000 de lei pe zi (…), iar ziua de muncă era de 2 ore. Erau foarte mulți bani la vremea respectivă. (…) Se stătea la coadă în intersecția respectivă, care nu era doar colțul străzii unde m-am născut, în centru, era și colțul cu școală generală pe care am terminat-o. Mă cunoșteau și prietenii, și profesorii…toată lumea. Mă întreba tata, deseori, când a aflat: <Tată, ce nu ți-am luat? Hai să-ți luăm!> (…) I-am explicat tatălui că îmi place să muncesc, să fiu independentă!”, a

povestit Adina Buzatu.

Citește și: Cum a câștigat Adina Buzatu primii bani. Celebra stilistă avea doar 14 ani când a început să muncească: "Două mii de lei pe zi"

Adina Buzatu, în vârstă de 46 de ani, are o fiică, Sara Denise, în vârstă de 26 de ani, iar îndrăgita stilista a oferit detalii inedite despre legătură puternică pe care o are cu fiica ei, nu doar din perspectiva maternă, tânăra fiind partenera mamei în afacerea de familie.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

“(Sara – n.r.) Mă aduce permanent cu picioarele pe pământ. Și dacă nu este în țară, pentru că ea lucrează cu mine, dar și pentru o companie din Londra (…) vorbim foarte mult la telefon (…) Ne comunicăm orice, pentru că suntem foarte bune prietene, lăsând la o parte relația mama-fiica, sau de partenere de afaceri.

Suntem prietene foarte bune. Mi-a fost foarte greu când a plecat la studii, pentru că a fost o perioada în care o vedeam mai puțin (…) Chiar partenerii de afaceri rădeau că nu știau ce am să mă fac fără Sara, pentru că ea se ocupă de tot ceea ce înseamnă organizare. Le e frică tuturor (partenerilor de afaceri n.r.) de ea! O iubesc toți, dar le e frică, pentru că e foarte strictă și … facem echipa bună”, a fost parte din răspunsul oferit de Adina Buzatu la întrebarea “Cât de des va aduce fiica dumneavoastră cu picioarele pe pământ?”,
din cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, poate fi urmărită în fiecare duminică, de la ora 22:30, numai la Kanal D.

Citește și: „Tatăl meu a suferit enorm atunci și s-a îmbolnăvit” Cum s-a apărat Adina Buzatu în scandalul hainelor contrafăcute