Adina Buzatu face lumina in scandalul hainelor false: "nu vand branduri care se copiaza" VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 15 iul 2022, 22:50

Invitata in platoul emisiunii "Draga mea prietena", Adina Buzatu a vorbit despre scandalul in care este acuzata ca a vandut haine contrafacute in magazinele sale.

Creatoarea de moda a declarat ca nimic din ce a aparut in presa nu este adevarat si ca a avut loc o dezinformare totala.

 

"M-am trezit cu niste articole care spuneau ca voi face puscarie pentru ca aduc turcisme si chinezisme si ca, la mine in magazin, ar fi fost un control in urma caruia s-au gasit produse false. Acest lucru nu este adevarat.

Nu am avut niciodata in viata mea un astfel de control, nu mi s-a contestat niciodata calitatea sau autenticitatea produselor, nu mi-a cerut nimeni acte de provenienta pentru ca le am pe toate. Am toate contractele cu parteneri externi, pentru ca lucrez cu branduri foarte importante".

 

Adina Buzatu a mai spus ca brandurile pe care le vinde in magazinele sale nu se copiaza pentru ca nu sunt cunoscute in intreaga lyme.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

"Toti clientii mei stiu in primul si-n primul rand ca eu nu vand branduri care se copiaza.

Eu nu vand branduri cu un nume foarte cunoscut. Eu cumpar in general si reprezint in exclusivitate pentru Romania branduri de nisa. O calitate exceptionala, asta este punctul comun. Nu sunt neaparat exorbitant de scumpe si, in general, nu sunt nume cunoscute in toata lumea".

 

Creatoarea de moda sustine ca nu a fost contactata de nimeni din presa inaintea izbucnirii scandalului, pentru a verifica informatiile false care au fost publicate.

 

"Traim intr-o societate unde tot ce este spectaculos si extraordinar si ingrozitor prinde. M-am mirat ca presa a preluat aceste informatii cu ochii inchisi. Eu nu am fost sunata, nu am fost intrebata. Eu am aflat de la un fost coleg ca sunt acuzata de fals".