Adina Galupa: "Mi-ar placea sa fiu un Cesar Millan de Romania"

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 30 aug 2021, 07:30

Adina Galupa, interpreta personajului Bela din serialul “Fetele lu’ dom’ Profesor” este o mare admiratoare a lui Cesar Millan, celebrul dresor de caini din emisiunea “Cesar si cainii”.

 

Adina Galupa: Mi-ar placea sa fiu un Cesar Millan de Romania
Adina Galupa, interpreta personajului Mela din serialul “Fetele lu’ dom’ Profesor” este o mare admiratoare a lui Cesar Millan, celebrul dresor de caini din emisiunea “Cesar si cainii”. Posesoare a unei cateluse in varsta de sase ani si jumatate, Mo, Adina a devenit, la randul ei, experta in comportamentul canin.
“O  iubesc foarte mult pe Mo, am crescut-o de mica, de cand am gasit-o abandonata pe strada.
Atunci nu stiam la ce ma inham,  nu stiam nici macar cum s-o hranesc… Am inceput sa ma documentez si, cu timpul,  am invatat sa o dresez singura. Executa comenzile,,. Este extraordinar de disciplinata. Tot documentandu-ma, am aflat o  multime de lucruri despre diversele rase de caini. Acum, prietenii care au o problema cu catelul lor ma cauta sa imi ceara sfaturi. Am fost la show-uri de caini, desi catelusa mea este maidaneza.
Mi-ar placea sa fiu un Cesar Millan de Romania, cred ca  m-as descurca cu orice fel de caine”, a declarat Adina Galupa.

Posesoare a unei cateluse in varsta de sase ani si jumatate, Mo, Adina a devenit, la randul ei, experta in comportamentul canin. 

O  iubesc foarte mult pe Mo, am crescut-o de mica, de cand am gasit-o abandonata pe strada. Atunci nu stiam la ce ma inham,  nu stiam nici macar cum s-o hranesc… Am inceput sa ma documentez si, cu timpul,  am invatat sa o dresez singura.

Executa comenzile,,. Este extraordinar de disciplinata. Tot documentandu-ma, am aflat o  multime de lucruri despre diversele rase de caini. Acum, prietenii care au o problema cu catelul lor ma cauta sa imi ceara sfaturi. Am fost la show-uri de caini, desi catelusa mea este maidaneza. Mi-ar placea sa fiu un Cesar Millan de Romania, cred ca  m-as descurca cu orice fel de caine ”, a declarat Adina Galupa.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”