Adina Galupa : “Poantele au fost un adevarat supliciu pentru mine”

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:09

Adina Galupa, cea care o interpreteaza pe vulcanica Bella in serialul de comedie “Fetele lu’ Dom’ Profesor”, s-a “metamorfozat” in balerina pentru episodul ce va fi difuzat in aceasta seara, de la 22.15, la Kanal D.

 

Adina Galupa: “Poantele au fost un adevarat supliciu pentru mine”
Adina Galupa, cea care o interpreteaza pe vulcanica Bella in serialul de comedie “Fetele lu’ Dom’ Profesor”,  s-a “metamorfozat” in balerina pentru episodul ce va fi difuzat in aceasta seara, de la 22.15, la Kanal D.
“In facultate (n.r.- UNATC) am facut cursuri introductive despre balet, atunci am realizat ca mi-ar fi placut sa fiu balerina.
Dar baletul este o forma de arta pe care trebuie sa o descoperi si sa o cultivi de la varste fragede pentru a atinge performanta”, a declarat Adina Galupa.
In serial, Bella trebuie sa joace rolul unei balerine, sub indicatiile regizorale ale lui Alexandru Papadopol, invitatul special al acestui episod. “Este o provocare pentru Bella, care nu este actrita sau, mai bine spus, e actrita doar cand face masaj.
 De aceasta data trebuie sa fie actrita, fara a fi remunerata  ”, adauga Adina Galupa.
Daca in rochita din tul s-a simtit confortabil,  incaltarile pentru balet au adus-o pe Adina Galupa la exasperare.  “Poantele au fost un supliciu! 10 ore a trebuit sa le port. La un moment dat, mi-am spus ca va fi o minune sa scap de la filmari cu picioarele intregi!”, a spus actrita.
In ce priveste colaborarea cu Alexandru Papadopol, Adina Galupa nu se afla la prima colaborare cu acesta.
“Am jucat un Alexandru Papadopol in, am fost chiar cuplu in acel serial, este un actor foarte bun. Si cred ca episodul din aceasta seara este unul dintre cele mai reusite de pana acum si gratie acestui actor extraordinar. In aceasta seara, Bella are de infruntat toanele unui regizor furios (n.r.
– interpretat de Alexandru Papadopol)! ”, a adaugat Adina Galupa.
Nu ratati in aceasta seara, de la 22.15, un nou episod din “Fetele lu’ Dom’ Profesor”, numai la Kanal D!

In facultate (n.r.- UNATC) am facut cursuri introductive despre balet, atunci am realizat ca mi-ar fi placut sa fiu balerina. Dar baletul este o forma de arta pe care trebuie sa o descoperi si sa o cultivi de la varste fragede pentru a atinge performanta ”, a declarat Adina Galupa.



In serial, Bella trebuie sa joace rolul unei balerine, sub indicatiile regizorale ale lui Alexandru Papadopol, invitatul special al acestui episod. “ Este o provocare pentru Bella, care nu este actrita sau, mai bine spus, e actrita doar cand face masaj.  De aceasta data trebuie sa fie actrita, fara a fi remunerata ”, adauga Adina Galupa. 

Daca in rochita din tul s-a simtit confortabil,  incaltarile pentru balet au adus-o pe Adina Galupa la exasperare.
 “ Poantele au fost un supliciu! 10 ore a trebuit sa le port. La un moment dat, mi-am spus ca va fi o minune sa scap de la filmari cu picioarele intregi! ”, a spus actrita.

In ce priveste colaborarea cu Alexandru Papadopol, Adina Galupa nu se afla la prima colaborare cu acesta. “ Am jucat un Alexandru Papadopol in, am fost chiar cuplu in acel serial, este un actor foarte bun. Si cred ca episodul din aceasta seara este unul dintre cele mai reusite de pana acum si gratie acestui actor extraordinar. In aceasta seara, Bella are de infruntat toanele unui regizor furios (n.r. – interpretat de Alexandru Papadopol)! ”, a adaugat Adina Galupa.

Nu ratati in aceasta seara, de la 22.15, un nou episod din “ Fetele lu’ Dom’ Profesor ”, numai la Kanal D!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.