Adina Iuliana Popescu, o cunoscută femeie de afaceri din Gorj, a murit după ce a făcut un infarct la volan: Femeia a apucat să oprească mașina înainte de a-și pierde cunoștința

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 02 sep 2024, 11:22

Adina Iuliana Popescu, o cunoscută femeie de afaceri din Gorj, a murit după ce a făcut un infarct la volan

Sursa: pixabay.com / exclusivingorj.ro

O femeie de afaceri din Gorj a murit în timp ce se afla la volan. Aceasta a făcu infarct, dar a apucat să oprească mașina înainte de a leșina.

O tragedie a lovit comunitatea din Bumbești-Jiu, județul Gorj, când Adina Iuliana Popescu, o cunoscută femeie de afaceri, a murit în urma unui infarct la volan. În vârstă de 42 de ani, ea a reușit să oprească mașina înainte de a-și pierde cunoștința, însă medicii nu au mai putut să o salveze.

O cunoscută femeie de afaceri din Gorj a murit după ce a făcut un infarct la volan

Potrivit exclusivingorj.ro, o tragedie a zguduit județul Gorj pe 31 august 2024, când Alina Popescu, o femeie de afaceri respectată din Bumbești-Jiu, și-a pierdut viața în urma unui infarct suferit în timp ce conducea. Adina, cunoscută sub numele de „Lala” în cercurile apropiate, avea doar 42 de ani și era patroana unui restaurant apreciat în localitate. Această pierdere fulgerătoare a generat o undă de șoc nu doar în rândul familiei și prietenilor, ci și în întreaga comunitate.

În dimineața fatală, Adina se afla la volanul mașinii sale, pe strada Parângului, când a început să resimtă dureri puternice în piept. Conștientă de gravitatea situației, a reușit să oprească autoturismul la timp, însă starea sa s-a deteriorat rapid. Potrivit IPJ Gorj, femeia a leșinat imediat după staționare, iar echipajul SMURD sosit la fața locului nu a mai putut să o salveze, în ciuda manevrelor de resuscitare aplicate timp de 75 de minute.

Adina era cunoscută nu doar pentru afacerea sa prosperă, ci și pentru ospitalitatea și amabilitatea cu care își trata clienții și angajații. Restaurantul pe care îl administra era un reper în Bumbești-Jiu, iar vestea morții sale a lăsat un gol imens în inimile celor care o cunoșteau.

După constatarea decesului, trupul neînsuflețit al Adinei a fost dus la Serviciul de Medicină Legală Gorj pentru o necropsie, menită să confirme cauzele exacte ale morții.

Deși infarctul este considerat principala cauză, necropsia va stabili dacă au existat și alți factori care au dus la deces.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum i-a spus Mihai Albu fiicei sale despre boala nemiloasă cu care s-a confruntat? Momentul în care a ales să îi spună adevărul. „S-a panicat, mi-a spus să mă fac bine.”

Citește și: O tânără de 29 de ani din Vaslui a fost omorâtă de iubitul său: Cum a încercat bărbatul să mascheze crima? Mama victimei „A dat drumul la boxă ca să nu audă vecinii şi fratele lui”

Reacțiile comunității și durerea familiei

Moartea Adinei a declanșat un val de tristețe pe rețelele de socializare, unde prietenii și membrii comunității și-au exprimat durerea și condoleanțele.

Femeia de afaceri era apreciată pentru energia și entuziasmul cu care își trăia viața și pentru felul în care s-a dedicat familiei și afacerii sale. Mulți dintre cei care au avut ocazia să o cunoască au împărtășit amintiri și momente frumoase petrecute în preajma ei, reflectând asupra unei pierderi greu de suportat.

Familia îndoliată a anunțat că trupul Adinei va fi depus la capela Bisericii „Sfântul Ilie” din Bumbești-Jiu în ziua de duminică, pentru ca apropiații să-și poată lua rămas bun. Slujba de înmormântare va avea loc pe 3 septembrie, la ora 12:00, când întreaga comunitate va avea ocazia să o conducă pe ultimul drum.

Citește și: Semnul straniu care a apărut pe cer în ziua în care Iulia Cantolariu, tânăra decedată în urma unui accident de ATV a fost adusă acasă: Tânăra a fost înmormântată în rochie de mireasă

Moartea bruscă a Adinei aduce în atenție importanța sănătății, mai ales în cazul persoanelor care se confruntă cu stresul zilnic al administrării unei afaceri. Infarctul este adesea legat de factori precum stresul, alimentația nesănătoasă și sedentarismul, iar în cazul Adinei, stresul asociat conducerii restaurantului ar fi putut contribui la declanșarea acestei tragedii.

Pierderea ei reprezintă o lecție dureroasă despre fragilitatea vieții și despre nevoia de a ne îngriji sănătatea, mai ales în contextul solicitărilor zilnice pe care viața modernă le impune. Comunitatea din Bumbești-Jiu o va păstra pe Adina în amintire ca pe un model de dedicare și ospitalitate, dar și ca pe un exemplu de omenie.

 


În gala de duminică, lacrimile sunt cele care se năpustesc asupra concurenților din Casa Iubirii. Giuly, Robert, dar și Rebecca nu se mai pot abține și dau frâu liber sentimentelor apăsătoare. Patrick este în pericol de eliminare.