„Adio, Lucas! Adio, Ana și copilul vostru nenăscut”. Cei doi polițiști, care au fost implicați într-un accident fatal, în Cluj, au fost conduși pe ultimul drum

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 30 mar 2024, 00:10

Slujba de înmormântare a avut loc ieri, 29 iunie, într-o biserică din satul Șurda, comuna Sânpaul

Sursa: facebook, vremea noua

Ana și Lucas au murit, după ce mașina în care se aflau a intrat frontal, într-un TIR, în Cluj. Tânăra era însărcinată în trei luni și se îndreptau spre orașul în care urmau să își petreacă luna de miere. 

Ana și Lucas au fost înmormântați, după ce și-au pierdut viața, într-un accident de proporții petrecut în Cluj. La un moment dat, Lucas ar fi pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens, acolo unde a lovit un TIR.

Cei doi polițiști, care au murit în Cluj, au fost înmormântați

Ana Maria și Lucas Cucoș au fost conduși pe ultimul drum de familie, de prieteni, de colegi, dar și de persoane impresionate de modul tragic în care s-au stins.

Totul s-a petrecut în localitatea Șaula, în apropiere de orașul Huedin.

Slujba de înmormântare a avut loc ieri, 29 iunie, într-o biserică din satul Șurda, comuna Sânpaul,  județul Cluj. Cei doi au fost înmormântați cu onoruri militare, în aer s-au tras salve, iar sirenele mașinilor de poliție s-au auzit fără oprire. Satul în care au fost înmormântați este satul unde Ana Maria a copilărit, iar familia lui Lucas a acceptat ca și fiul lor să fie îngropat alături de ea, în ciuda distanței de sute de kilometri pe care o vor parcurge, pentru a aprinde o lumânare la căpătâiul

lui. 

Citește și: Ana și Lucas, viitori părinți, și-au pierdut viața în luna de miere, după ce mașina în care se aflau a intrat sub un TIR, în Cluj

Mai mult decât atât, părinții Anei Maria și ai lui Lucas au respectat iubirea lor și au decis ca cele două coșciuge să fie coborâte în același mormânt. La finalul înmormântării, garda de onoare a tras câteva salve cu armele de foc, în aer, în semn de omagiu pentru cei doi tineri polițiști. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Filmul accidentului în care Ana Maria și Lucas și-au pierdut viața

Cei doi plecaseră spre Băile Felix, dis de dimineață, împreună cu fratele fetei, cu soția acestuia, dar și cu cei doi copii ai lor. Pe drum, relatează vremeanoua.ro, fratele Anei a oprit la o benzinărie și i-a spus lui Lucas să oprească și el acolo.

Ana și Lucas au continuat să meargă, dar, la câteva minute de benzinărie, accidentul s-a produs. Când au ajuns într-o curbă, mașina în care se aflau cei doi a derapat, asfaltul fiind umed și plin de pietrele aduse de ploi, de pe versanți. A intrat pe contrasens, unde s-a lovit frontal cu un TIR, condus de un șofer ucrainean.

Citește și: „O liniște apăsătoare prin tot locul”. Un copil de nici doi ani a decedat, după ce un șofer a dat cu mașina peste el, în Cluj

Echipele medicale sosite la fața locului nu au mai putut face nimic altceva decât să constate decesul. După aflarea veștii și după înmormântarea celor doi, mesaje de condoleanțe au început să curgă în mediul online pentru cei doi tineri.

„Adio, Lucas Eduard! Adio, Ana și copilului vostru nenăscut pe care ne-am dorit cu toți să-l îmbrățișam, aici!”, „Noi, pământenii, am rămas aici, nenorociți, ca să jelim îngerii, ca voi, care s-au urcat la cer, peste voința noastră.

Dragostea noastră pentru voi va fi veșnică, ca și viața voastră, dincolo!”, au fost câteva dintre mesajele de adio.