ADIO nuntilor si botezurilor imparatesti dintre romi!

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 16:54

Adio, nunti fastuoase cum n-a vazut nici macar Parisul! Astfel de imagini vor fi doar o amintire!

Edilul a pus piciorul in prag si a spus sec: nuntile se tin cu usile inchise, nu in mijlocul strazii, trei zile si trei nopti. Motivul? S-a saturat sa primeasca plangeri de la cetatenii care cred ca orasul este sub asediul clanurilor de rromi.

Palatele din Timisoara ar putea sa ramana la fel de pustii cum sunt si acum. Principalul motiv pentru care rromii se intorc in fiecare vara acasa din strainatate este organizarea de nunti si botezuri, petreceri fastuoase pe care acum edilii sunt hotarati sa le interzica.



De cativa ani la rand, rromii bogati din Banat organizeaza nunti imparatesti, cu printi si printese care isi unesc nu doar destinele, ci mai ales averile impresionante. Fie nunta, botez sau inmormantare, cei de-ai locului nu se sfiesc sa-si etaleze averile.

Sunt putred de bogati si o striga-n gura mare. Cel mai deranjant pentru muritorii de rand nu e gandul ca nu-si permit intr-o viata asemenea bogatii, ci traficul paralizat si muzica data la maximum.


Concluzia? Om trai si om vedea daca instaritii Banatului s-au speriat de avertismentul primarului! Cert este ca rromii vor cu orice chip sa ne lase de fiecare data cu gura cascata. Iar pana acum le-a reusit de minune!
##VIDEO90475##

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”