Adio, 'pupi de la Bia'! Maurice Munteanu, despre tinuta Biancai Rus, in aceasta seara, la “Bravo, ai stil! Celebrities” “Ai ceva de Eforie Sud!”

Author: D.I.
Actualizat: 30 iun 2020, 12:06

Momentul Biancai Rus este intens dezbatut de juratii emisiunii, alegerile vestimentare ale concurentei incing spiritele intre jurati.

In editia din aceasta seara a show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzata de la ora 23:00, la Kanal D, momentul Biancai Rus este intens dezbatut de juratii emisiunii, alegerile vestimentare ale concurentei incing spiritele intre jurati.

Bianca Rus opteaza pentru un styling simplu: o rochie neagra, care ii “complimenteaza” foarte bine formele corpului, dupa ce a reusit sa slabeasca peste 60 de kilograme. Dar pretentiile juratilor sunt ridicate.

Maurice Munteanu considera ca, in ciuda faptului ca modelul rochiei purtate de Bianca Rus este armonios, postura si atitudinea acesteia lasa de dorit.

Citeste si: Theo Rose s-a tatuat de dragul artei, la “Bravo, ai stil! Celebrities”! “Cand eram mica, imi lipeam tatuaje peste tot”

Citeste si: Juratii “Bravo, ai stil! Celebrities”, marturisiri in culisele show-ului! Catalin Botezatu a vrut sa devina actor! “M-am pregatit cu Florin Piersic”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Modelul rochiei este unul care te avantajeaza. Materialul nu este cel mai frumos, tu esti prea incotopenita, prea stai inclestata. Fii mai relaxata, Bianca! Ai ceva de Eforie Sud ”, spune juratul.

Care va fi verdictul Ralucai Badulescu si al lui Catalin Botezatu, dar si ce note va primi Bianca Rus de la jurati veti putea afla urmarind editia din aceasta seara a show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzata de la ora 23:00, la Kanal D!