Admiratori ai armatei americane au sarbatorit Ziua Armatei Americane de parca ar fi fost Ziua Romaniei

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:06

Pentru multi dintre noi, Ziua Armatei Americane a trecut ca si cum n-ar fi fost. Ca doar suntem romani! Nu si pentru un grup de soldati neinfricati din Baragan!

Oamenii au sarbatorit de parc-ar fi fost ziua Romaniei! Mai greu cu limba straina, dar pana la urma, au facut-o lata! Pe o vreme de niciun caine nu iti vine sa-l dai afara din casa, incolonati ca la armata, vreo zece admiratori ai armatei americane au dat desteptarea.

Cine sunt soldatii nostri? Pescari si vanatori in viata de zi cu zi si militari in timpul liber. Dar, sa-i luam pe rand! Nea’ Gigi Olteanu, care face pe colonelul! Nu-i american la origini, dar e dotat mai ceva ca luptatorii din trupele speciale.

Si i-a atras si pe vecinii din bloc sa traiasca impreuna „visul american”, chiar daca sunt in Baragan.

Si ca sa ne arate ca stiu sa manuiasca armele, au facut si o demonstratie! Iar cheful se-ncheie cu o masa festiva. Un ceaun plin cu fasole si carnati: „Ca-n armata, ca la popota!”. Unii s-au plans de organizar, dar, chiar si asa, soldatii nostri s-au distrat pe cinste!

Abia asteapta acum echipa de militari neinfricati urmatoarea vizita a soldatilor americani in Romania.
Ca, dupa Deveselu si Constanta, unde a ancorat distrugatorul USS Donald Cook, Nea Gigi si compania spera ca fortele armate americane sa ajunga si pe la Slobozia intr-o zi.

##VIDEO110010##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

 

Taguri: