Adnan din serialul Melek, în ipostaze uluitoare! Iată cum arăta talentatul actor İsmail Açıl cu părul lung, în urmă cu șase ani

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 aug 2023, 22:38
Foto(4)

Adnan din serialul Melek și-a uluit fanii cu imagini de senzație, din anul 2017, când avea părul lung! Iată prin ce schimbări radicale a trecut chipeșul actor İsmail Açıl!

Producția Melek nu a surprins publicul doar cu povestea dramatică și emoționantă de viață a eroinei Melek, ci și cu o pleiadă de actori celebri și tineri debutanți extrem de talentați și ambițioși, care au făcut furori cu rolurile lor magistral interpretate. Este și cazul chipeșului İsmail Açıl, în vârstă de doar 28 de ani, care a dat viață personajului Adnan, un tânăr cu tulburări grave de comportament, care a făcut o obsesie pentru Defne și a recurs la un gest extrem la adresa ei, distrugând liniștea familiei sale.

Adnan din serialul Melek, în ipostaze uluitoare! Iată cum arată talentatul actor İsmail Açıl cu părul lung, în urmă cu șase ani

İsmail Açıl a venit pe lume în anul 1995, în Istanbul, în sânul unei familii înstărite care i-a oferit o educație de seama și sprijinul necondiționat pentru a-și realiza marele vis de a deveni actor. Părinții săi i-au observat încă din copilărie talentul actoricesc și peste ani i-au ghidat pașii pe calea acestui domeniu.

Citește și: Adnan din serialul Melek, schimbare radicală de look la scurt timp după încheierea filmărilor! Iată cum arată în prezent carismaticul actor İsmail Açıl 

După absolvirea liceului, ambițiosul tânăr și-a pus în gând să devină un actor renumit și a decis să se înscrie la Facultatea de Teatru, din cadrul Universității de Stat din Istanbul, unde a fost admis și pe care a încheiat-o cu succes în 2017.

La scurtă vreme după absolvire, İsmail Açıl a debutat pe platourile de filmare ale producției Çukur, care a reprezentat primul pas către cariera de succes la care visase.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Iar în anul 2019, tânărul actor a fost cooptat în distribuția serialului Melek, în care a interpretat rolul Adnan, care de asemenea i-a adus mare succes și notorietate atât în Turcia, cât și în străinătate și unde a jucat alături de mulți actori renumiți de la care a

avut de învățat.

Dincolo de profesia de succes İsmail Açıl este activ și în mediul online, unde publică deseori imagini și comentarii inedite din viața de zi cu zi, iar fanii lui sunt extrem de încântați. Așa cum au fost surprinși și de apariția actorului de pe vremea în care avea părul lung, mai precis în anul 2017.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în serialul Melek, la Kanal D, Defne si Omer luptă pentru viață

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.