Adnan din serialul Melek, schimbare radicală de look la scurt timp după încheierea filmărilor! Iată cum arată în prezent carismaticul actor İsmail Açıl 

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 aug 2023, 21:22
Foto(4)

Cine este și câți ani are Adnan din serialul Melek! Chipeșul actor İsmail Açıl și-a surprins fanii cu o transformare spectaculoasă de look! Iată cum arată în prezent fără barbă!

Producția Melek a cucerit publicul încă de la primele episoade difuzate la Kanal D și surprinde în continuare cu noi momente emoționante, situații dramatice și răsturnări uluitoare de situație prin care trec personajele principale. De asemenea, îndrăgitul serial a adus în atenția telespectatorilor și o pleiadă de actori renumiți, dar și tineri aflați la început de carieră. Printre aceștia se numără și chipeșul İsmail Açıl, care deși are doar 28 de ani a reușit să captiveze publicul încă de la primele apariții pe micile ecrane cu talentul lui desăvârșit și cu o carisma aparte.

Cel mai recent proiect din care a făcut parte este serialul Melek, în care a jucat rolul Adnan.

Adnan din serialul Melek, schimbare radicală de look la scurt timp după încheierea filmărilor

İsmail Açıl s-a născut în anul 1995, în Istanbul, într-o familie de intelectuali. Părinții săi i-au oferit o educație de seama și l-au sprijinit pas cu pas în drumul către carieră mult visată în domeniul actoriei.

După încheierea liceului, talentatul tânăr s-a înscris la Facultatea de Teatru în cadrul Universității din Istanbul pe care a absolvit-o cu succes în anul 2017.

Citește și: Cine este și câți ani are Seyran din serialul Melek! Iată cu cine este căsătorită frumoasa actriță Yağmur Özbasmacı Mermer! Imagini rare de la nunta lor, din anul 2013

La scurt timp după încheierea studiilor universitare, Ismail a debutat pe platourile de filmare ale serialului Çukur, în care a interpretat rolul secundar Dağhan, care i-a deschis calea și către noi

oportunități. Astfel, în anul 2019, ambițiosul tânăr a fost cooptat în distribuția serialului Melek, în care a dat viață personajului Adnan, care de asemenea i-a adus mare succes și notorietate atât în Turcia, cât și peste hotare și unde a avut ocazia de a juca alături de mari actori de la care a învățat foarte mult.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

İsmail Açıl este foarte activ și în mediul online, acolo unde publică deseori imagini și clipuri video din diverse momente de pe platourile de filmare, dar și din viață lui de zi cu zi. La scurtă vreme după încheierea filmărilor pentru serialul Melek, carismaticul actor a postat pe contul lui de socializare câteva imagini inedite în care s-a afișat cu un look total schimbat. Tânărul a renunțat la barbă și a recurs și la o altă tunsoare.

Citește și: Adnan o răpește pe Defne, iar Funda se desparte de Alpay. Vezi online live episodul 21 al serialului “Melek”, începând cu ora 20:00

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.