Adolescenta care e in stare sa se VANDA de dragul banilor! Vezi cum fraiereste barbatii pentru a duce o viata de lux

Editor: Alina Dirdala Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:44

Prima editie a noului sezon debuteaza cu povestea Laviniei Vasilescu, o studenta in varsta de 19 ani, care isi doreste cu ardoare sa devina independenta.

##VIDEO98610##Originara din Babadag, Lavinia locuieste in Bucuresti de 5 ani, de cand parintii sai au decis ca, pentru viitorul ei, este mai bine sa vina in Capitala. Anii au trecut, iar viata in Bucuresti nu mai este chiar atat de ofertanta pentru familia Vasilescu.

Tatal adolescentei a primit o oferta foarte buna de munca in Babadag si se gandeste serios sa o accepte, insa nu vrea ca acest lucru sa afecteze viitorul fiicei sale.Drept

urmare, sotii Vasilescu au decis sa apeleze la emisiunea "Pe banii parintilor" pentru a se convinge ca fiica lor este capabila sa isi poarte singura de grija.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

Investigatia derulata de Ernest si specialistii emisiunii, scoate la lumina fata nevazuta a Laviniei.

Facultatea si cariera nu reprezinta deloc o prioritate pentru ea, atata vreme cat obtine ceea isi doreste cu usurinta si prin mijloace mai putin ortodoxe.