Adolescentele din Brasov fugite de acasa au fost gasite de politisti. Cum au ajuns ele la sute de kilometri distanta?

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 sep 2020, 12:55

Imediat ce-a aflat vestea, mama uneia dintre fete a pornit intr-un suflet spre localitatea in care cele doua au fost gasite.

Un apel venit din partea politistilor inca din zorii zilei a ravasit-o si mai mult pe mama uneia dintre minorele disparute: „Minorele au fost depistate azi dimineata in Mihailasti, Giurgiu, iar in cursul zilei vor fi reincredintate familiilor”. Cu lacrimi in ochi si cu o inima care bate mai tare ca niciodata, mama Roxanei e inca in stare de soc. Nu ii vine sa creada ca fiica ei e bine si abia asteapta sa o revada.

Ore bune in care polistii o asigurau ca fiica ei este in siguranta, femeia a simtit ca abia mai poate respira. Fiecare clipa scursa parea o vesnicie. Cateva ceasuri mai tarziu, mama uneia dintre adolescentele disparute inca de luni a pornit la drum in directia Mihailesti, judetul Girgiu, locul in care minorele au fost identificate si retinute de politisti. Tot drumul o singura intrebare i-a macinat gandurile. De ce fiica ei a decis sa fuga de acasa?

Dupa cateva ore care au parut nesfarsite, mama Roxanei isi vede, in sfarsit, fiica de care nu mai stie nimic

de atatea zeci de ore. Parintii si oamenii legii au si un suspect. Cred ca un barbat le-ar fi ademenit pe tinere si le-ar fi convins sa plece cu trenul din Brasov pana in Bucuresti si apoi mai departe.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mama Roxanei spune ca fiica ei a mai

plecat o data de acasa, insa nu si-a imaginat ca o va face din nou. Mai ales ca Lavinia, cealalta minora cu care a plecat, era o pustoaica pe care o cunoscuse in urma cu o luna. Parintii stiau ca fetele chiulesc de la scoala, insa nu credeau ca vor pleca atat de departe.

##VIDEO136714##