Adoptiile - o poveste fara final, sambata, la “Asta-i Romania!”

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 03 oct 2020, 04:10

Sambata, de la ora 20:00, emisiunea “Asta-i Romania!” ne ofera un reportaj emotionant despre adoptii.

In Romania, tara in care birocratia ingroapa tot, zeci de mii de copii orfani asteapta sa aiba o familie adevarata. Soarta copiilor nimanui este, de fapt, in mana oamenilor mari, care lasa impresia ca se joaca cu vietile lor.

Echipa “Asta-i Romania!” ne prezinta sambata, povestea Cosminei, o fetita din Targu Mures pentru care procedura adoptiei s-a deschis de doua ori pana acum, dar de fiecare data a fost in zadar, pentru ca s-a lovit mereu de prejudecati.

Orfanii mai mari de trei ani si cei de etnie rroma nu sunt doriti de familiile care vor sa adopte un copil si asa s-a intamplat si in cazul Cosminei. Fetita a fost abandonata inca de pe vremea cand facea primii pasi. Anii au trecut si Cosmina, desi nu intelege mare lucru din politica celor mari, spera ca noua lege a adoptiilor sa-i schimbe radical viata.

Un alt caz este  cel al lui Alex, unul dintre zecile de mii de copii orfani care inca mai asteapta ziua in care va parasi centrul de plasament.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Tot sambata, emisiunea “Asta-i Romania”, ne ofera povestea terifianta unei familii blestemate din Cluj, dar vom vedea si cat de bine stiu sa isi traiasca viata romanii plecati peste hotare, in Spania. Nelipsitele rubrici  “Tara-n bucate” si “Zi-le Romania” vor incheia fastuos editia de sambata a emisiunii.

Nu ratati Asta-i Romania”, cu Mihai Ghita, in fiecare sambata de la ora 20:00, numai la Kanal D.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.