ADORABIL. O fetita de 3 trei ani a facut SENZATIE pe internet dupa ce s-a alaturat campaniei Ice Bucket Challenge

Editor: Bogdan Mihai Author: A.D.
Actualizat: 05 oct 2020, 11:05

O fetita de trei ani si-a implorat bunicii sa o lase sa se alature campaniei de strangere de fonduri ALS Ice Bucket Challenge.

Nebunia Ice Bucket a luat cu asalt mapamondul! Campania in care oameni simpli sau vedete internationale isi toarna galeti cu apa cu gheata in cap pentru o cauza nobila a facut senzatie peste tot in lume. Mai nou si copiii vor sa ia parte!

Scarlett-Rose Davis, o fetita in varsta de 3 ani din Marea Britanie si-a implorat bunicii sa o lase sa participe la nebunia Ice Bucket.

Fetita era de-a dreptul fascinata cand vedea la televizor vedetele preferate sau oameni simpli turnandu-si galeti cu apa cu gheata in cap.

Bunicii au cedat rugamintilor micutei si i-au turnat o oala cu apa in cap, nu inainte ca micuta sa nominalizeze trei persoane, asa cum o cere jocul. Numai ca Scarlett-Rose nu se astepta ca apa sa fie atat de rece si, fara sa isi dea seama a tras o injuratura.

Bunica ei a declarat pentru Daily Mail ca s-a speriat atat de tare de reactia micutei incat a crezut ca aceasta ar fi putut sa moara. Imaginile au facut senzatie pe internet, Scarlett-Rose Davis fiind desemnata pana acum cel mai adorabil participant la Ice Bucket Challenge.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 




 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.