Adori cizmele peste genunchi? Daca da, s-ar putea sa iti placa recomandarile noastre!

Author: O.P.
video Foto(5)

Oficial, mai sunt doar cateva zile de iarna si probabil deja te gandesti la schimbarea garderobei. Visezi la tinute lejere, la rochii perfecte pentru primavara, fuste care sa iti complimenteze picioare si incaltaminte frumoasa. Cu siguranta iti este dor sa porti pantofi cu toc, insa pana cand temperaturile vor permite acest lucru, iti sugeram sa incluzi in tinutele tale ghete si cizme perfecte pentru temperaturile din aceasta perioada. 

Spre exemplu, poti purta cizme peste genunchi alaturi de fuste in clos si pulovere oversized si vei obtine un look in tendinte, comod si perfect pentru orice imprejurare (indiferent daca mergi la birou, la facultate sau daca iesi in oras in timpul zilei). Iar pentru zilele cand vrei un look casual, alege cizmele si potriveste-le cu o pereche de pantaloni, o maleta si o vesta din imitatie de piele intoarsa. Poate reprezenta tinuta perfecta chiar si pentru o plimbare in afara orasului. 

Daca ti-am starnit curiozitatea si nu stii ce modele sa alegi pentru inceputul de primavara al acestui an, iti vom recomanda in continuare cateva dintre modelele noastre preferate de cizme de dama de la DeLuat.ro

Pentru zilele racoroase, sugestia noastra este sa alegi o pereche de Cizme imblanite Orhan negre. Acestea sunt realizate din piele ecologica, sunt imblanite si au un toc de 8 cm. Reprezinta un model versatil de cizme si pot fi incluse in diferite tinute, atat casual, dar si elegante. Au un toc patrat, datorita caruia vei putea purta cizmele toata ziua fara sa simti disconfort. Suntem siguri ca o sa iti placa aceasta pereche superba de cizme! 

Daca iti doresti o pereche de cizme elegante, avem recomandarea ideala pentru tine: Cizme dama Paloma negre. Sunt confectionate din piele ecologica intoarsa, au un toc ascutit de 10 cm si se inchid cu un fermoar (insa nu complet). Acest model de cizme ofera un look romantic si schimba total orice tinuta. Sunt perfecte pentru a fi purtate cu fuste sau cu rochii si vor arata superb chiar si la un eveniment de seara.

Cizmele peste genunchi, care se leaga cu sireturi la spate au fost dintotdeauna foarte apreciate. Daca sunt si printre preferatele tale, iti recomandam o pereche de Cizme dama Olaf negre. Acestea sunt realizate din piele ecologica intoarsa, au interiorul captusit si un toc patrat de 7 cm. Sunt ideale pentru a fi purtate pe perioade lungi, deoarece sunt foarte comode.

Daca nu esti adepta tocurilor in tinutele de zi cu zi ori daca iti doresti o pereche de cizme pe care sa o poti integra si in tinute nu foarte elegante, iti recomandam Cizmele dama Fosy negre. Acestea sunt confectionate din piele ecologica intoarsa si au un toc de doar 4 cm. Au un design simplu, iar elementul de atractie este reprezentat de pietricelele decorative asezate de-a lungul talpilor.

Am lasat la urma una dintre perechile de cizme care cu siguranta o sa iti atraga cel mai mult atentia: Cizme dama Zenobia bordo. Au o culoare deosebita si se potrivesc in cadrul tinutelor pentru ocazii. Insa, cu suficienta atentie vei putea sa le incluzi si in tinutele de zi cu zi, dandu-le lor sansa sa fie elementul principal de atractie al tinutei. 

Speram ca ti-au placut propunerile noastre si am vrea sa stim care sunt cizmele tale preferate dintre cele prezentate!

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.