Adrian, adevărul despre problemele de sănătate cu care se confruntă! Fostul concurent a dezvăluit cum a încercat Bianca să întoarcă acest aspect în favoarea ei

Author: Alice Popescu

Adrian de la Casa Iubirii a vorbit despre problemele de sanatate

Sursa: Instagram

Fostul concurent de la Casa Iubirii a dezvaluit cu ce probleme de sanatate se confrunta in acest moment si de ce are nevoie de operatie.

Adrian a povestit cum stau, de fapt, lucrurile în ce privește operația de care are nevoie, și nu este nicicum vorba despre o intervenție estetica, așa cum ar fi încercat Bianca să sugereze despre acest aspect legat de sănătatea fostului concurent.

Bărbatul a dezvăluit pentru Culisele Iubirii detalii despre deviația de sept și mai ales a subliniat că nu și-a dorit o secunda să câștige Marele Premiu pentru a putea face aceasta operație pe care oricum avea de gând să o planifice, mai ales că și în timpul reality show-ului a avut momente când s-a simțit rău.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Adrian, culisele unei despărțiri planificate pas cu pas de fosta iubită, Bianca. Ce discuție a avut tânăra cu mama concurentului eliminat

Adrian, adevarul despre problemele de sanatate

"Vreau să clarific chestia asta, nu este o operație estetica.

Eu am o deviație de sept destul de nasoala. De multe ori îmi mai și curge sânge din nas și m-au mai văzut și colegii când mă duceam la baie și veneam cu șervețelul la nas. N-are nicio legătură. Mulți oameni au înțeles că este vorba de ceva estetic, dar este urat ce a făcut că a scos lucrurile din context. La TV sunt interpretabile și când cineva are probleme de sănătate, e cu atât mai urat să scoți în evidenta.
Nu am vorbit despre așa ceva niciodată cu ea. Eu am zis că după emisiune vreau să îmi fac aceasta operație.

 

Adrian: "A fost o despărțire artificiala"

Eu aș fi vrut să o cunosc mai bine să văd lucrurile real. Nu m-a surprins că m-a votat. Mă bucur că a fost și ea cu mine în fata să văd.

Mi-a bătut inima mai tare că la saltul cu parașută. Da, ea m-a îmbrățișat. Ea a mințit și Radu a zis asta. Mi s-a părut destul de urat. Ea a vrut să mențină ideea aceea până la capăt. Oamenii au spus cine a fost real și cine nu. A fost o despărțire artificiala. Lucrurile pe care le-am arătat după nu a fost legate de relație, ci cu felul Biancai de a fi.
Ea a influențat fetele. Oamenii de acasă mi-au trimis mesaje și mi-au zis că ea nu este reala"
, a mai spus Adrian.