Adrian Cristea a spus lucrurilor pe nume! ADEVARUL despre RELATIA SECRETA cu Bianca Dragusanu FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 17:51

Aparitie eveniment! Cel mai vanat si controversat om al momentului, Adrian Cristea, a venit in platoul emisiunii WOWbiz pentru a spune adevarul despre relatia secreta cu Bianca Dragusanu.

"Vreau sa imi cer scuze fata de Bianca si fata de Victor. Nu e frumos ce fac, sunt un nesimtit, dar trebuie sa clarific niste lucruri. Ma deranjeaza ce se spune despre mine in ultima perioada", este prima declaratie pe care a facut-o fotbalistul.

 

El a confirmat ca s-a intalnit in repetate randuri cu Bianca pana acum si a adaugat ca intalnirile lor nu au fost doar intalniri prietenesti.

 

"Avand o relatie, e normal sa nege ca noi doi ne-am intalnit. Asta e problema, ca noi nu prea ne intalneam prieteneste".

 

Fotbalistul a povestit cum a reluat relatia cu Bianca.

 

"Am gresit foarte mult fata de ea, dar nu m-a afectat foarte tare faptul ca a inceput o relatie cu Victor. M-am despartit de ea in decembrie, dupa care nu am mai vorbit 2-3 luni.

Probabil eu am facut primul pas. I-am scris, mi-a raspuns, am inceput sa vorbim prin mesaje, la telefon, prin videocall, vorbeam absolut orice".

 

Adrian Cristea a dezvaluit ca Bianca i-a spus in repetate randuri ca nu il iubeste pe Victor Slav.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

"Bianca

mi-a spus ca nu il iubeste. Imi spunea mereu cand o intrebam. Sta cu el pentru ca ii ofera o oarecare siguranta, in sensul ca Victor e langa ea la orice ora din zi si din noapte. Dar eu i-am spus ca asta nu e de ajuns, cand nu exista chimie intre parteneri nu exista compatibilitate".

 

Mai mult, el a spus ca Bianca i-a marturisit ca Victor este foarte posesiv si ca o controleaza la sange.

 

"Mi-a povestit ca Victor o controleaza la sange. Primul lucru pe il face cand se intalnesc e sa ii controleze telefoanele. O critica mereu, o urmareste".

 

"Am observat ca Victor a incercat sa fie ironic la adresa mea, dar nu era cazul. Baiatul nu are nicio vina, el traieste in lumea lui roz si senina de la meteo. Chiar nu am nicio problema cu el".

 

Adrian Cristea a povestit si cum decurgeau intalnirile dintre ei.

 

"M-am intalnit recent cu Bianca in spatele unui bloc. Ne-am sarutat, ne-am tinut in brate, ne-am comportat ca doi indragostiti. Ulterior am iesit in restaurantul unui prieten, am fost la casa finutului meu. Victor o suna mereu, insa nu ii raspundea de fata cu mine".

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.