Adrian Cristea e istorie! Bianca Dragusanu si Dani Olaroiu s-au cuplat? Iata in ce ipostaze au fost surprinsi de paparazzi VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 16 iul 2022, 19:50

Dupa ce s-a plans peste tot ca a fost tradata, inselata si mintita, se pare ca Dragusanca si-a luat viata in maini si este pregatita sa uite de Adrian Cristea.

Ieri, paparazzi au surprins-o pe roscata in compania unui barbat cu sapte ani mai tanar. Este acelasi despre care presa spunea in urma cu doar o saptamana ca o copleseste pe Bianca cu atentii: mesaje, mailuri, flori si cuvinte dulci.

Indragostitul este nimeni altul decat fiul antrenorului Cosmin Olaroiu, Dani. Desi este cu sapte ani mai mic decat Bianca, se pare ca Dani a stiut ce vrea si a inceput sa ii dea tarcoale Biancai, inca de pe vremea cand ea si Adrian mai formau un cuplu.


A fost alaturi de roscata chiar si atunci cand aceasta suferea dupa Adrian Cristea. A procedat corect si se pare ca este pe drumul cel bun.

Paparazzi i-au surprins ieri, ziua in amiaza mare, luand masa impreuna intr-un restaurant pe malul Herastraului. Martorii ascunsi sustin ca cei doi pareau foarte fericiti impreuna. Au ras mai tot timpul si s-au privit cu subinteles.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.