Adrian de la "Puterea dragostei", marturisiri incredibile! "Nu e bine sa se joace cu nervii mei! Am facut lucruri care mi-au adus dosare penale la politie!" Iata ce anume a starnit furia concurentului!

Autor: Daniela Iliuta
video Foto(6)

Adrian a fost a cedat nervos in urma unei farse pregatite de Bianca si Simona.

In editia de astazi, Adrian a fost cel surprins de catre fete cu o farsa de senzatie, care avea sa se sfarseasca prost pentru ambele tabere.

In vreme ce Adrian se odihnea pe canapeaua din casa baietilor, Bianca si Simona i-au pregatit o farsa inedita. Cele doua concurente au patruns tiptil in casa baietilor si i-au turnat lui Adrian apa si faina peste fata, in timp ce acesta dormea, dupa ce declarase ca este extrem de obosit pentru ca isi pierde noptile vorbind cu Larisa.


Cu o atitudine aparent pasnica, Adrian a plecat in casa fetelor pentru a investiga cine anume i-a facut farsa, pe care a catalogat-o drept deranjanta, dat fiind ca a fost luat prin surprindere in timp ce dormea, neputand sa se apere.
Adrian s-a infuriat si mai tare in momentul in care a constatat ca cele doua vinovate se ascunsesera, pentru a e apara de o posibila razbunare feroce.


Acesta a mers la bucataria fetelor, unde le-a pregatit si el la randul lui un amestec de apa si faina, vrand sa se razbune, insa fetele au continuat sa stea ascunse, speriate fiind de comportamentul fioros al lui Adrian. Concurentul a inceput sa se conctroleze in momentul in care Andreea Mantea si-a facut aparitia in casa fetelor.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

La indemnul prezentatoarei TV, Adrian a povestit cum au stat lucrurile si mai mult decat atat a facut marturisiri uluitoare din trecutul lui tumultos.

"Am spart usa de nervi! M-a luat somnul și nu am putut sa ma trezesc pentru ca sunt foarte obosit! Nu pot sa intru pentru ca sunt foarte obosit! Nu e bine sa se joace cu nervii mei cand sunt obosit, am facut lucruri care mi-au adus dosare penale la politie! Nu e bine ce au facut dupa, de ce au fugit? Puteau sa dea altundeva, nu

in ureche!", a spus Adrian.