Adrian Despot, despre momentul viral de acum 15 ani. Motivul pentru care s-a enervat teribil: „Marea mea durere se revărsa fix împotriva lipsei de profesionalism a oamenilor din industria muzicală!”

Autor: Ana Filip
Actualizat: 05 iun 2023, 00:36

Adrian Despot, un cântăreț apreciat in Romania

Sursa: Captură KANAL D

Artistul Adrian Despot a făcut mărturisiri tulburătoare despre incidentul pe care l-a avut în urmă cu 15 ani! „Dacă prin ce am făcut și ce s-a întâmplat i-am produs vreo neplăcere sau vreun rău respectivei domnișoare, îmi pare rău!” 

Adrian Despot are 47 de ani și se numără printre cei mai cunoscuți și apreciați cântăreți și producători muzicali din România. Acesta și-a descoperit pasiunea pentru muzică încă din copilărie și peste ani a ales să studieze în domeniu și a absolvit cu succes Universitatea Națională de Muzică din București, Secția de Pedagogie și ulterior a studiat și SAE Institute (School of Audio Engineering) din orașul Köln, Germania.

Adrian Despot a debutat în lumea muzicală prin intermediul unei emisiuni celebre, în anul 1996, devenind din ce în ce mai admirat și apreciat de public. La scurtă vreme după participarea lui în cadrul acelui show de televiziune, cântărețul a primit propunerea de a face parte din trupa de muzică rock Vița de Vie, fondată de către Sorin Tănase și Sorin Dănescu.

Adrian Despot, despre momentul viral de acum 15 ani. Motivul pentru care s-a enervat teribil

Invitat în platoul emisiunii “40 de întrebări”, Adrian Despot a făcut dezvăluiri inedite atât despre parcursul carierei sale, cât și despre cele mai frumoase, dar și cele mai dificile momente din viața lui, dincolo de micile ecrane. Întrebat cum a trecut peste incidentul care a devenit viral în urmă cu 15 ani, când a cedat nervos și a reacționat autoritar la adresa unei reporterițe, dar și dacă a reușit între timp să învețe să se controleze la nervi, celebrul artist a făcut mărturisiri uluitoare despre gestul făcut la acea vreme.

„Într-o oarecare măsură! În 2008 parcă, YouTube-ul abia se năștea și termenul asta de viralizare era în fașă! Pe vremea respectivă eram jurat la Prima TV în cadrul emisiunii MegaStar. Operatorul care a filmat respectivul moment cu reporteriță în momentul în care a plecat de la club, s-a dus în platou, a descărcat filmulețul și l-a pus pe internet. A două zi când am intrat la Prima am fost cumva primit în aplauze de către operatori! Cumva reușisem să răzbun tagma lor! Nu mi-a plăcut niciodată să mă fac remarcat prin orice

altceva decât prin muzică și oricât de funny și de proverbial a rămas acest moment cred că sunt singurul căruia îi pare rău că s-a întâmplat dintr-o singură perspectiva și anume așa cum spuneam mai devreme nu-mi doresc să fac rău nimănui și dacă prin ce am făcut și ce s-a întâmplat i-am produs vreo neplăcere sau vreun rău respectivei domnișoare îmi pare rău!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe de altă parte este foarte posibil că ea să se fi bucurat de faima pe care a primit-o! De cele mai multe ori, da! Dar din 2008 până acum au trecut foarte mulți ani și marea mea durere se revarsă fix împotriva lipsei de profesionalism a oamenilor din insustria muzicală și a reporterilor de gen pe muzică! Adică noi încercăm pe partea noastră să fim cât putem de profesioniști, iar oamenii care se ocupau de muzică și cei care făceau reportaje și așa mai departe nu aveau niciun fel de legătură cu muzică, nu știau absolut nimic!

Mintea mea era în Q Magazine și în toate revistele de specialitate de afară în care se scrie despre muzică, despre artiști, despre armonii, forme, albume și așa mai departe, iar aici nu se făcea absolut nimic! Se făcea ceva după ureche! În mine s-au schimbat lucrurile între timp!”, a spus Adrian Despot.

Citește și: Adrian Despot are o relație de peste 20 de ani cu soția sa. Iată care este secretul lor

Citește și: Adrian Despot biografie: Drumul de la „Școala Vedetelor” la o carieră de succes cu trupa Vița de Vie

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.