Adrian Elicopter de Luptă, exmatriculat de la Academia de Poliție! Motivul pentru care influencerul a fost dat afară: „Am fost vânat cu fiecare ocazie”

Autor: Diana Ghita

Adrian Elicopter de Luptă nu mai studiază la Academia de Poliție

Sursa: Instagram Adrian Dumitru

Adrian Dumitru, cunoscut în mediul online sub pseudonimul „Adrian Elicopter de Luptă”, a făcut recent o dezvăluire șocantă pe Instagram. Renumitul influencer român de pe TikTok a anunțat că nu mai este student la Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza, din București.

Într-o postare sinceră și directă, Adrian Elicopter de Luptă a explicat, fără rețineri, circumstanțele care au dus la exmatricularea lui. De asemenea, acesta a promis să dezvăluie mai multe detalii în viitorul apropiat.

De ce a fost Adrian Elicopter de Luptă exmatriculat de la Academia de Poliție

Influencerul a anunțat în urmă cu doar câteva ore că a fost exmatriculat din cadrul Academiei de Poliție Alexandru Ioan Cuza, atât din cauza absențelor, cât și din cauză că era foarte vocal atunci când sesiza nereguli la nivelul instituției.

„NU mai sunt student al Academiei de Poliție. După niște absențe din stagiul de practică, survenite în urma modificării programului de filmări pentru Buzz House, au început o serie de «conflicte», care, până la urmă, au dus la acest deznodământ. Voi reveni cu un videoclip în care o să vă explic cum s-a întâmplat totul. Întotdeauna îmi voi exprima punctul de vedere așa cum îmi doresc, fără nicio reținere, și nu consider că era nevoie să las garda jos doar pentru a rămâne în instituție.

Citește și: Adevărul despre relația lui Elicopter cu Iorga: ,,Mă înțeleg cel mai bine cu ea”. Cum au fost surprinși cei doi la premiera filmului lui Selly

Încă de când am vorbit despre condițiile inumane din Academie am fost vânat cu fiecare ocazie și se pare că la sfârșitul anului IV și-au făcut, totuși, curaj să mă exmatriculeze.

Se întâmplă foarte multe lucruri greșite acolo și dacă încerci să le semnalezi nu vei avea niciodată viață ușoară. Revin cu mai multe detalii și sfaturi pentru voi într-un videoclip ulterior, mulțumesc!”, a transmis Adrian Dumitru, într-o postare pe Instagram.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Cum au reacționat internauții la vestea că Adrian Elicopter a fost exmatriculat de la Academia de Poliție

Postarea influencerului a stârnit numeroase reacții din partea urmăritorilor săi. În timp ce unii i-au oferit susținere, alții au fost critici: „Foarte multă asumare!/ Lasă, Adriane, pentru noi tot polițistul numărul unu rămâi/ Ai dat meseria pe influencereală… Prost gândit, Adriane… trebuia să le îmbini pe amândouă și să termini academia cu bine.

Influencereala nu ține la nesfârșit/ Motivul real (n.r. al exmatriculării)- dosar penal pentru instigare. Lasă, boss, că poți oricând să faci reclamă la huse de telefon. Mai intră un leu acolo”.

Citește și: Adrian Elicopter și Iorga nu-și mai ascund relația. Cei doi influenceri s-au sărutat pasional sub privirile tuturor. Cum a fost surprins Selly la petrecerea momentului

Adrian nu a întârziat să răspundă internautului care a sugerat că la mijloc ar fi vorba despre un dosar penal: „Motivul va fi expus prin preavizul de exmatriculare și actul propriu-zis al acesteia. Dosar penal poate avea oricine și nu are nicio valoare până la soluționare. În loc să mă susții că acum sunt șomer la fel ca tine…”.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Adrian Dumitru (@adrianelicopterdelupta)

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, luni, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.