Adrian Elicopter și Iorga nu-și mai ascund relația. Cei doi influenceri s-au sărutat pasional sub privirile tuturor. Cum a fost surprins Selly la petrecerea momentului

Autor: Diana Bostan

Adrian Elicopter și Iorga nu-și mai ascund relația

Sursa: Instagram: adrian elicopter de luptă

Petrecere grandioasă organizată de Adrian Elicopter. Unul dintre cei mai apreciați creatori de conținut din România nu s-a uitat la bani atunci când a venit vorba de ziua lui de naștere.

Adrian Elicopter, unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți creatori de conținut din țară, și-a sărbătorit într-un mod spectaculos ziua sa de naștere. Petrecerea grandioasă a avut loc alături de prietenii apropiați, inclusiv celebrul Selly, dar și în compania noii sale iubite Iorga.

Petrecere de zile mari organizată de Adrian Elicopter

Ziua de naștere a lui Adrian Elicopter de Luptă a fost marcată printr-o petrecere extravagantă și memorabilă în Budeasa, comuna sa natală.

Celebrul tiktoker a impresionat pe toată lumea prin generozitatea sa, aruncând bancnote pe dedicații pentru a marca acest eveniment special.

Citește și: Cunoscutul vlogger, Selly, a rămas fără permisul de conducere: Acesta a fost prins conducând cu o viteză de peste 200 de km/h

Potrivit videoclipurilor postate pe TikTok de către cei veniți la petrecere, printre invitați s-a numărat și Costeluș de la Clejani, prezența sa fiind o surpriză plăcută pentru Adrian.

Ca o formă de apreciere pentru gestul său, Adrian Elicopterul a dorit să îi ofere lui Costeluș o dedicație specială. Petrecerea de ziua lui Adrian Elicopter a fost un eveniment remarcabil și plin de bucurie, reunindu-i pe cei dragi și pe prietenii apropiați, printre invitați numărându-se și celebrul Selly.

„Din partea lui Elicopter, pentru Costeluș de la Clejani, avem comandă specială – M-am născut direct la VIP”,  au

fost cuvintele rostite de manelist, într-un video postat pe contul său de TikTok.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Adrian Elicopter este un tânăr promițător din comuna Budeasa, județul Argeș, care a reușit să cucerească internetul cu umorul său debordant și creativitatea sa fără limite.

Fiind student la Academia de Poliție, Adrian și-a câștigat rapid simpatia internauților prin videoclipurile sale amuzante, care au devenit virale într-un timp record. 

@cosminsud #beachplease #elicopter #adrianelicopterdelupta #budeasa ♬ sunet original- Cosmin SUD

Adrian Elicopter și Iorga nu-și mai ascund relația

Ziua de naștere a lui Adrian Elicopter a fost sărbătorită într-un mod exuberant și plin de viață, în compania mai multor prieteni apropiați și a iubitei sale, Iorga, o personalitate cunoscută pe internet pentru reacțiile sale.

Citește și: „Top, lasă, cifre bune!”. Selly s-a dat de gol. N-o să-ți vină să crezi cât câștigă vlogger-ul din YouTube. Pe ce cheltuie vedeta banii

Atmosfera de la petrecere a fost încărcată de emoții, dar și de pasiune, iar Adrian și Iorga au captat atenția tuturor prin gesturile lor tandre și săruturile pasionale. Chiar dacă anterior au negat existența unei relații romantice, privirile și gesturile lor au vorbit mai mult decât cuvintele, sugerând că între cei doi s-a înfiripat ceva mai mult decât o simplă prietenie. 

Selly, cunoscut și sub numele său real Andrei Șelaru, nu putea lipsi de la petrecerea grandioasă a lui Adrian Elicopter. Considerat unul dintre cei mai celebri și prosperi vloggeri din România, Selly și-a demonstrat afecțiunea și respectul pentru prietenul său Adrian printr-un gest generos. Cu inima deschisă și portofelul la îndemână, influencerul a oferit un cadou celebrului Adrian Elicopter.

„Special din partea lui Selly și Smaranda, un mesaj de la mulți ani pentru Elicopteru! De la SELLY!!!!! Să trăiască tot ce iubește el, spune Selly, și pentru toată lumea prezentă”,  a fost dedicația făcută de Selly pentru Adrian Elicopter, potrivit româniatv.

@cosminsud #romania #manele @adrianelicopterdelupta @selly #beachplease ♬ sunet original- Cosmin SUD