Adrian, foc si para! S-a format coalitia pentru revenirea lui Ricardo? Iata cum a reactionat Raluca la acuzatiile lansate de Adrian!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 ian 2019, 13:18
video Foto(4)

Adrian a continuat cu aceleasi reprosuri fata de Raluca, in ceea ce priveste posibila revenire a lui Ricardo.

Adrian continua sa fie suparat din cauza deciziei radicale luate de Raluca in editia precedenta. Acesta a lansat acuzatii asupra tuturor fetelor din casa "Puterea dragostei", sustinand ca s-au coalizat pentru revenirea lui Ricardo in competitie, fapt care il ingrozeste.

 

 

"M-as bucura ca toate sa aveti coloana si in emisune nu doar in spatele emisiunii! Se aud foarte multe vorbe si eu vreau sa la clarific! Nu stau sa ma ascund de nimeni! Fetelor ati spus ca Raluca v-a pus sa il votati pe Ricardo

sa se intoarca inapoi! Si dupa Raluca mi-a zis mie ca nu v-a zis si sa nu mai ascult de vorbe!", a spus Adrian.

 

 

Pe de alta parte, Raluca a incercat sa lamureasca situatia creata si a subliniat faptul ca orice s-ar mai spune, pentru ea un lucru este cert si anume ca nu mai este cale de intoarcere in ceea ce priveste o eventuala impacare cu Adrian. 

"Sa nu mai ai asteptari sa ne impacam ca nu se va mai intampla asta! Pentru ca in momentul in care tu ai ochi pentru alta persoana nu te mai intorci la mine! Nu poti sa-mi spui mie ca nu ai ochi cand tu ai cautat-o pe fata asta!", a zis Raluca.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.