Adrian, gest romantic pentru Larisa! "E un teatru ce e intre ei doi!" Iata cum a reactionat Raluca si ce crede despre relatia fostului ei iubit!

Autor: Daniela Iliuta
video Foto(5)

Raluca nu priveste cu ochi buni relatia dintre Larisa si Adrian.

Daca in editia de ieri, Larisa a fost cea care l-a surprins pe Adrian cu o scrisoare inedita, in care i-a insirat cele mai frumoase cuvinte de dragoste si i-a multumit pentru tot ceea ce face de dragul ei, astazi, Adrian i-a intors gestul iubitei sale si i-a pregatit si el o surpriza celei care i-a furat inima.


Adrian i-a trimis iubitei sale un cadou dar a susprins-o si cu o carte in care a consemnat cateva momente de suflet si i-a facut Larisei cele mai frumoase declaratii de dragoste.


Tanara a fost extrem de incantata de cadoul primit si s-a emotionat si mai mult atunci cand Adrian si-a facut aparitia in casa fetelor. Larisa i-a multumit iubitului ei cu multe sarutari pasionale si gesturi tandre.

Citeste si: Marina, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", clipe de fericire intensa alaturi de noul ei iubit! Iata cum au fost surprinsi cei doi indragostiti si ce cuvinte frumoase isi dedica pe retelele de socializare!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Desi relatia celor doi a avansat destul de rapid si pare din ce in ce mai puternica, sunt si multi concurenti care nu privesc cu ochi buni povestea de iubire dintre Adrian si Larisa.


Cea mai inversunata in acest sens este nimeni alta decat Raluca, fosta iubita a lui Adrian. Aceasta a marturisit ca nu crede deloc in relatia celor doi, deoarece pare a fi doar un teatru, de dragul camerelor de filmat.


"Astazi, cand Adrian i-a pregatit surpriza Larisei si cand a venit in casa fetelor si a deschis Larisa acea carte si a inceput sa citeasca, mi-aduceam aminte cum Adrian imi scria aceleasi cuvinte si mie! Si mi se pare atat de teatral tot ceea ce fac ei doi! Si cand o vedeam si pe Larisa ca nu schiteaza niciun zambet si nu era fericita, ci numai asa de camera, eu simt ca e un teatru!",
a spus Raluca.