Adrian Iovan a murit!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 01:14

O aeronava care a plecat, luni dupa-amiaza, de la Bucuresti spre Oradea, si care il avea la bord un echipaj medical, printre care si pe purtătorul de cuvant la Spitalul Elias, dr. Valentin Calu, a aterizat fortat in judetul Cluj, potrivit unor surse din MAI.

Toate cele şapte persoane din avionul care a aterizat forţat au fost găsite în viaţă, două dintre acestea, respectiv pilotul Adrian Iovan şi o studentă, fiind în stare gravă, potrivit unor surse medicale. Din pacate, in urma unor complicatii pilotul a decedat.

Adrian Iovan si copilotul sau au fost eroii zilei de luni! Ei au reusit, intr-o zona muntoasa din judetul Cluj, o aterizare aproape imposibila cu un avion, care transporta mai multi medici! Adrian Iovan a reusit sa salveze 6 suflete, insa din nefercire accidentul i-a adus sfarsitul.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Adrian Iovan si copilotul sau de la Scoala Superioara de Aviatie, din Bucuresti, au reusit sa aduca in siguranta la sol un avion BN-2, desi acest lucru parea imposibil. Conform unor surse din aviatie, aeronava a trecut printr-un front atmosferic nefavorabil care a dus la acoperirea cu gheata a avionului, ceea ce in termeni de specialitate se numeste givraj.

 

Taguri:

Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.