Adrian Iovan, acuzat ca a tras cu arma pe strada VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:12

O noua impuscatura, un nou scandal! Fostul sot al Romanitei Iovan este acuzat ca impuscat mortal un caine.

Agitatie maxima in Otopeni, in apropiere de casa in care locuieste Adrian Iovan. Doua focuri de arma i-au trezit pe vecinii acestuia din somn, dis de dimineata. Vecinii spun ca fostul pilot este cel care a apasat pe tragaci." A tras in directia casei noastre, intr-un caine", au reclamat vecinii. Oamenii nu isi explica gestul lui Adrian Iovan deoarece cainii fara stapan care se adapostesc pe strada lor sunt pasnici.
Vecinii au grija de animale, le hranesc si ii duc la medic daca sunt probleme. O femeie, martora la cumplitul eveniment, sustine ca este inca traumatizata de ceea ce a vazut." Mi-e rau! Sunt speriata! Asta nu este un gest uman", a adaugat martora. Vecina lui Adrian Iovan spune ca avea grija de cainele impuscat." Cainii nu erau legati, dar erau foarte cuminti pentru ca noi le dam de mancare in fiecare dimineata si seara",
a declarat aceasta. Adrian Iovan are alta varianta. El a facut o declaratie presei: "Am plecat de acasa in jurul 08.10. Am dus baiatul la gradinita in Bucuresti"

 

Taguri: