Adrian Iovan neaga ca ar fi impuscat mortal cainele vecinilor VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 19 oct 2020, 23:50

Adrian Iovan este din nou implicat intr-un scandal cu arme si impuscaturi mortale. Dupa celebrul caz in care fostul sot al Romanitei Iovan a impuscat un hot care le intrase in casa, Adrian Iovan este acuzat ca a ucis fara mila cainele vecinilor. Fostul pilot neaga orice acuzatie.

Vecina lui Iovan a facut o plangere la politie, iar Adrian Iovan a fost chemat la sectie. S-a dus cu tot cu armele pe care le are in casa. Au aparut si martori care spun ca l-au vazut pe Adrian Iovan in timp ce tragea cu arma inspre caine.

" Domnul Iovan era la volan. Eu l-am vazut destul de clar. A deschis portiera, a scos un pistol si a tras in directia casei noastre.
A tras 2 focuri de arma care s-au oprit in cainele pe care-l vedeti acolo
", spun martorii incidentului.

In zona nu exista nici o camera de supraveghere care sa ajute la elucidarea acestui mister. Pana una alta, politistii vor expertiza armele lui Iovan pentru a se convinge daca fostul pilot a tras sau nu. In octombrie 2005, Adrian Iovan a impuscat mortal un barbat pe care l-a surprins in locuinta lui.
El a fost gasit nevinovat de catre justitie.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.