Adrian Kreiner ar fi fost urmărit de ucigașii lui mai multe zile înainte să fie omorât. Care a fost, de fapt, cauza decesului omului de afaceri

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 09 nov 2023, 15:59

Care a fost, de fapt, cauza decesului omului de afaceri

Sursa: Facebook Adrian Kreiner

În urmă cu trei zile, Adrian Kreiner a fost ucis de niște hoți care i-au pătruns în locuință, în Sibiu.

Anchetatorii au revenit la locul crimei pentru a căuta indicii suplimentare. După ce Adrian Kreiner a fost ucis în locuința lui din Sibiu acum trei zile de către niște indivizi, oamenii legii încă nu au prins un suspect.

Adrian Kreiner ar fi fost urmărit de ucigașii lui mai multe zile înainte să fie omorât

Vizavi de casa afaceristului care a fost ucis, există o casă nelocuită, către care anchetatorii și-au îndreptat atenția.

Se pare că atacatorii ar fi stat ascunși în acea locuință, iar preț de mai multe zile l-au urmărit pe afacerist și i-au învățat obiceiurile și programul.

Citește și: Cine este femeia arsă de vie de propriul nepot, în cartierul Giulești! Agresorul a fost supus expertizei psihiatrice

Coordonatorul anchetei a declarat că, cel mai probabil, hoții au intrat în casa afaceristului prin garaj, după ce au trecut strada din casa nelocuită.

Concluzia a fost stabilită după o analiză atentă a imaginilor surprinse de camerele de supraveghere amplasate pe stradă.

Procurorul care se ocupă de caz consideră că ar fi vorba de un jaf tragic, dar familia afaceristului crede că ar fi vorba de un atac planificat și comandat.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: Alex a lăsat o soție singură și un copil orfan, după ce a fost găsit mort sub un mal de pământ

În continuare se fac cercetări pentru omor calificat, în urma decesului lui Adrian Kreiner. La acest moment, hoții sunt liberi și au timp să-și facă alte planuri de scăpare din acest caz, relatează Antena 3 CNN.

Care a fost, de fapt, cauza decesului omului de afaceri

Adrian Kreiner dormea în momentul în care agresorii au intrat peste el în casă în urmă cu trei zile. Ca să nu dea nimic de bănuit și să scape de gălăgie, agresorii i-au acoperit fața afaceristului cu o pernă, i-au legat mâinile și l-au imobilizat până când acesta s-a oprit din a se mai agita.

Miercuri, medicii legiști au constatat că Adrian Kreiner a intrat în stop cardiac după ce a rămas fără aer din cauza pernei care i-a acoperit fața. După ce a fost atacat, afaceristul a fost resuscitat de către medici, ulterior fiind ținut în viață de aparatele speciale. Ieri seară, din păcate, a murit.

Conform certificatului de deces, cauza morții lui Adrian Kreiner a fost asfixierea.