Adrian Minune a cazut la pace cu Franco! Carmen a ales sa se marite cu iubitul ei

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 02:47

Dupa ce aseara, in cadrul emisiunii WOWbiz, Adi Minune a declarat ca nu este suparat pe Carmen pentru ca a plecat de acasa, el a marturisit ca vrea ca fiica lui sa vina si sa ii spuna ca asta este alegerea ei: sa se marite cu Franco.

"Trebuia sa o dam la pace intr-un fel, fata a ales sa fie cu el si cu Franco va ramane. Ce aveam de facut? Decat sa zic 'Dumnezeu sa o ierte!" mai bine zic 'Casa de piatra!' Varsta este frageda si la noi in familie nu se poate asa ceva, decat sa ne pregatim de inmormantare mai bine ne pregatim de nunta".

"Nu sunt suparat, fata e bine.

Glasul sufletului este voia lui Dumnezeu! Daca copilul meu va vrea sa vina acasa, schiop, ciung, va veni acasa, fereasca Dumnezeu. Copiii vor locui unde canta cocosul. E posibil sa functioneze, nu stiu. Am strans-o 17 ani in brate, in 2 zile in care nu am strans-o nu se intampla nimic. Eu sunt un parinte exigent si mi-am dat seama ca nu se poate ca un copil sa se marite la 16 ani.
De ce nu am acceptat asta e ca  la 15 ani esti copil, dupa varsta asta el hotaraste cu cine sa faca sex, dragoste. Eu stiu ce e mai bun pentru Carmen, dar ea l-a ales pe acest baiat. Fie bun, fie rau, se va da cu capul de pamant sau nu. E posibil sa traiasca cea mai fericita pentru ca omul se schimba", a spus Adrian Minune.

Cititi mai multe pe WOW biz .ro.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.