Adrian Minune, declaratii in EXCLUSIVITATE: "Eram sigur ca ma vor chema. Sunt curat. Sunt impotriva drogurilor"

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 16:47

Scandal mare in lumea interpretilor de manele! Dupa Florin Salam, a venit randul lui Adrian Minune sa fie chemat la Parchet in dosarul privind traficul si consumul de droguri.

Adrian Minune a fost chemat astazi la audieri in acelasi dosar privind traficul si consumul de droguri ca si finul lui, Florin Salam. Asaltat de jurnalisti, interpretul a declarat ca nu a fost citat ca si invinuit, ci ca martor. Insa, Adi Minune a marturisit ca s-a speriat cand pe citatie a vazut formulat enuntul "faptas pentru vanzare de droguri".

" Am fost foarte suparat pentru ca au niste formulari in acele acte.

M-am speriat un pic pentru ca scria ceva de genul<>. Eu nici nu ma pricep. Eu sunt impotriva drogurilor. Imi doresc sa fie distruse aceste retele de trafic de droguri", a spus Adrian Minune, marturisind cu mana pe inima ca nu a consumat niciodata droguri. "Sunt prea fericit ca sa imi fac singur viata nefericita", a continuat manelistul care a adaugat faptul ca era sigur ca va fi chemat si el la audieri in acealsi dosar ca si Florin Salam.

class="content-readmore">Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie>. Eu nici nu ma pricep. Eu sunt impotriva drogurilor. Imi doresc sa fie distruse aceste retele de trafic de droguri", a spus Adrian Minune, marturisind cu mana pe inima ca nu a consumat niciodata droguri.

" Sunt prea fericit ca sa imi fac singur viata nefericita", a continuat manelistul care a adaugat faptul ca era sigur ca va fi chemat si el la audieri in acealsi dosar ca si Florin Salam.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.