Adrian Minune, secretul din spatele unei căsnicii de succes. Artistul și soția sa sunt împreună de 30 de ani

Author: Ana Dinu
Actualizat: 14 iun 2021, 14:42
Adrian Minune și Cati sunt împreună de 30 de ani
Sursa: Instagram

Adrian Minune a dezvăluit care este secretul din spatele unei casnicii de succes. Artistul și soția sa, Cati, sunt împreună de 30 de ani. Cum reușește cântărețul să mențină relația vie?

Este bine cunoscut faptul că Adrian Minune este un familist convins, care se dedică trup și suflet copiilor și soției sale. Într-o apariție televizată, cântărețul de muzică de petrecere a dezvăluit care este secretul pentru a menține o relație vie cât mai mult timp, cât și despre lipsa cântărilor din pandemie.

Adrian Minune, despre dezechilibrele financiare din timpul pandemiei 

Adrian Minune s-a confruntat ca majoritatea artiștilor cu deficitul financiar provocat de pandemia de coronavirus, chiar dacă nu a mai putut susține concerte sau să meargă la petreceri private, artistul s-a bucurat de un

mare plus, mai mult timp petrecut cu familia sa. În cadrul unei emisiuni televizate, acesta a vorbit despre cea mai dificilă perioadă prin care lumea întreaga a trecut, și despre cum s-a descurcat, mai ales că veniturile sale au fost pe minus.

”Pe pandemie ne-am descurcat, suntem fericiți că suntem toți, că nu ne-am îmbolnăvit. Asta este viața, ne conformăm. A fost rău că nu am cântat, am plătit mai multe amenzi decât să cântăm.

Asta este, când suntem în stare de urgență, o respectăm”, 
a spus Adrian Minune.

Adrian Minune are o soție superbă, însă aparițiile ei televizate sunt destul de rare. Cati, soția artistului, a dezvăluit că s-a bucurat enorm că au petrecut mai mult timp în familie, mai ales că soțul ei era mai mult plecat la cântări.

”M-am bucurat mai mult de prezența lui, și eu, și copii, am îmbinat utilul cu plăcutul.

Ii multumim lui Dumnezeu că suntem sănătoși și  că ne-a ținut mai aproape”, a spus Cati.

Soția artistului a mărturisit că este acesta în postura de bunic, după ce fiica sa cea mare i-a dăruit primul nepot.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

“Adrian, ca bunic, când o vede pe Sofi plânge.

Este cel mai fericit bunic, cel mai fericit tătic, când o vede pe Carmen își da seama cât de mare e fata lui”, a mai spus aceasta.

Citeste si: Familia lui Adrian Minune se mărește? Anunțul a venit chiar de la fiica manelistului

Adrian Minune, secretul unei căsnicii de succes

Artistul a dezvăluit ce lecții de viață le-a dat copiilor săi pentru a-i pregăti pentru viitor, dar și cum să se ferească de anturajele toxice.

”Eu nu fac diferențe între copii, doar văd că unul seamănă cu maică-sa, unul cu taică-su.  Pe copii mei i-am învățat să nu umble în anturaj defect. Pe băiat l-am luat de la 3 ani între oamenii străzii și a învățat facultatea vieții. De Adriana și de Carmen s-a ocupat maică-sa.”

Adrian Minune a mărturisit că iubește petrecerile și viața, iar relația cu soția sa este un specială, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 30 de ani, iar dacă ar fi să schimbe ceva tot pe ea ar alege-o.

Adrian Minune, invitat la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”

Adrian Minune este invitat în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, artistul va oferi publicului o imagine amplă asupra vieții sale și va discuta despre aspecte importante din viața personală, de familie, dar și despre cariera de artist.

Urmărește o ediție incendiară ”40 de întrebări cu Denise Rifai” marți, de la ora 23:03, la Kanal D.

Citeste si: Adrian Minune, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, marti, 15 iunie, la Kanal D