Adrian Minune și-a făcut super-cadou de sărbători! Uite pe ce a cheltuit manelistul 400.000 de euro: "Noua jucărie" FOTO

Author: A.I.
Actualizat: 28 nov 2020, 01:05

Adrian Minune nu se uită la bani atunci când e vorba să își facă o plăcere! Manelistul și-a făcut de sărbători un super-cadou de 400.000 de euro.

Manelistul și-a luat un nou super-bolid, un Lamborghini Aventador roșu, care are prețul de catalog de circa 400.000 de euro.

Adrian Minune a împărtășit bucuria cu prietenii virtuali. "Noua jucărie", a scris Adrian Minune pe contul lui de Instagram. Superbul bolid roșu stă acum la loc de cinste în garajul manelistului, unde se mai regăsesc nume grele de mașini, printre care un Ferrari alb.

"Să îl stăpâniți sănătos, fără incidente", "Aveți bani și vă luați mașini, vă lăudați.

Dați la un sărac și faceti și voi o donație; de unde dai, Dumnezeu îți dă, multă sănătate vă doresc", au reacționat câțiva internauți.

Ce sumă uriașă a câștigat la pariuri Adrian Minune

Se pare că Adrian Minune nu face bani frumoși doar din muzică, ci și din pariuri.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Acest lucru a fost recunoscut chiar de artist, care a dezvăluit pe pagina lui de Facebook ce câștig impresionant a reușit să obțină.

Acesta a jucat suma de 2.200 de lei pe mai multe meciuri de fotbal din Germania și România, suma fiind împărțită în 3 bilete: unul de 1.000 de lei și alte două de câte 600 lei fiecare.

Toate 3 biletele au fost câștigătoare, iar suma pe care a băgat-o Adi Minune în buzunar este impresionantă.

Primul bilet i-a adus 42.734 lei, iar celelalte două câte 54.478 lei fiecare.

În total Adi Minune a câștigat peste 152.000 de lei noi, echivalentul a 32.000 euro.

 

Taguri:

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” a avut loc astăzi, 29 iunie, la Kanal D. Alexandra a luat o decizie care i-a lăsat fără cuvinte pe băieți.