Adrian Minune si-a prezentat fiica la "CanCan TV". Uite cat este de frumoasa!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:55

Adrian Minune a venit insotit de fiica lui in platoul emisiunii "CanCan TV" pentru a vorbi despre talentul extraordinar al fiicei sale in varsta de numai 14 ani.

"Fiica si sotia mea mi-a pregatit o surpriza de ziua mea si mi-a cantat o piesa de-a Christinei Aguilera. In acel moment am depistat ca am o fata atat de desteapta si cu calitatile respective si nu ma puteam abtine din plans", a declarat Adrian Minune.

 

"Am fost foarte emotionata pentru ca nu obisnuiesc sa-l vad pe tata plangand vazand ca se bucura pentru mine", a mai adaugat fiica lui. Acesta

a spus ca este foarte exigent, drept urmare parintele stie tot ce face copilul la scoala, asa ca in cazul in care fiica lui intarzie la scoala cantaretul este instiintat printr-un e-mail.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 Fiica acestuia i-a cerut ultima oara tatalui sau un iPhone printr-o modalitate

inedita si anume a compus o cateva versuri, care in cele din urma l-a induiosat pe acesta care i-a data smatphone-ul.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.