Adrian Minune, surprins când mergea cu autobuzul! Filmulețul care a devenit viral

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 02 apr 2024, 09:09

Adrian Minune, surprins când mergea cu autobuzul! Filmulețul care a devenit viral

Sursa: TikTok ionutbobeica12

Adrian Minune a fost surprins într-o ipostază neașteptată, în mijloacele de transport. Artistul a fost surprins de un pasager cum se urcă în autobuz și se așază pe un scaun.

Aranjat și la costum, Adrian Minune i-a surprins pe cetățeni atunci când s-a urcat cu ei în mijloacele de transport. Mai exact, artistul a preferat să ia autobuzul, în detrimentul unei mașini.

Adrian Minune, surprins când mergea cu autobuzul

Adrian Minune s-a urcat în autobuz și nu a putut trece neobservat, astfel că unul din pasageri l-a surprins în timp ce se așeza pe scaun și, deși ar fi vrut să îi ceară o poză sau un autograf, a spus că îl lasă în pace, liniștit.

Interpretul de manele poartă o cămașă albă, un sacou bleumarin și niște pantaloni negri, de costum.

Citește și: „Oboseam să fiu singură” Cati Simionescu, despre viața alături de Adrian Minune. Ce nu ar ierta niciodată soția celebrului artist

„Am vrut să fac și eu o poză cu Adrian Minune și era foarte obosit, am vrut să-l las în liniște.

S-a dus și a luat un loc. Adrian, ești dator cu o poză!”
spune unul din pasagerii care l-a și filmat pe artist.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

@ionutbobeica12 Adrian esti dator cu o poza😂 #adrianminune #fyp #viral ♬ sunet original- Madalin Ionut 🦅🗻

Care este adevărul despre statura lui Adrian Minune

Adrian Minune este un artist deosebit, iar această caracteristică este accentuată și de statura sa. Cu privire la acest subiect, fiica sa, Karmen, a dezvăluit de ce este tatăl său o persoană scundă.

Citește și: EXCLUSIV Cine este Tik-Tokerul 777 Robert și care este povestea lui de viață: „Am momente când mă simt captiv într-un corp de băiat”

Karmen a menționat în timpul unei emisiuni faptul că tatăl ei nu are o problemă gravă de sănătate, din cauza căreia să fi rămas mic de statură. Aceasta a explicat că Adrian Minune a rămas scund din cauză că în organismul lui au rămas niște glande care s-au oprit din a se dezvolta.

„Tata nu are o problemă, pur și simplu sunt niște glande care la el nu s-au dezvoltat.

Dacă ar fi fost în vremea noastră, ar fi existat niște injecții care ajută să crească glanda respectivă. Deci nu e o malformație”, a explicat Karmen.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?