Adrian Mutu, cel mai activ fotbalist de pe internet!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 22 aug 2021, 07:45

Mandru nevoie mare de familia lui, Adi tine sa-si posteze adesea tot felul de imagini din intimitatea casei sale.

Fetitele, sotia lui Consuelo, dar si baietelul Mario ii impanzesc profilurile de socializare. In plus, fotbalistul pare a fi usor narcisist. Nu putine sunt pozele in care Adrian Mutu isi arata trupul foarte fit, lucrat din greu in sala de antrenamente

Start! Puteti incepe sa o invidiati pe Adela Popescu! Din pozele ei de pe Facebook si Instagram, deducem ca simpatica artista mananca destul de muult si consistent, dar iata ca NU se depune.

Cateodata ii gateste Radu Valcan, alteori ies la restaurant cu prietenii si cel mai important e ca: nu doar alimentele, ci si dragostea…le trece prin stomac!

Ziarele spun ca Iulia Vintur a incheiat relatia cu Salman Khan, iar din ceea ce posteaza stirista pe Internet putem trage concluzia ca…asa este. In pozele de pe Facebook Iulia este usor melancolica, iar un filmulet uploadat de curand scoate in evidenta faptul ca stirista este preocupata acum de cariera.
Are programul incarcat cu repetitii si sedinte foto.

Gina Pistol este mereu online pe net! Chiar daca zburdă intr-un mediul rural, printre caprite, sau chiar daca se afla intr-un studio foto, frumoasa blondina tina sa imortalizeze fiecare moment!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Cand se da jos de pe scena Matteo

poposeste in salonul de tatuaje. Adora sa-si picteze trupul, iar recent si-a creat o adevarata opera de arta pe bratul stang! Cam asa fac vedetele…show…pe net!

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.