Adrian Mutu și copiii săi în vacanță exotică în Republica Dominicană pentru aniversarea fiicei sale

Autor: Andrei Costanda

Adrian Mutu a organizat o reuniune de familie în Republica Dominicană.

Sursa: Instagram / Adrian Mutu

Adrian Mutu, fostul mare fotbalist, își petrece vacanța în Republica Dominicană alături de cei patru copii ai săi, sărbătorind majoratul și absolvirea fiicei sale celei mari, Adriana.

Adrian Mutu, renumit antrenor și fost fotbalist de succes, trăiește momente de bucurie alături de familia sa în Republica Dominicană. Evenimentul special care a reunit întreaga familie este aniversarea de 18 ani a fiicei sale Adriana, care coincide cu absolvirea liceului. Mutu a dorit să marcheze acest moment important într-un mod deosebit, organizând o vacanță exotică pentru a fi alături de toți cei patru copii ai săi: Mario, Adriana, Maya și Tiago.

Adrian Mutu și familia, vacantă exotică în Republica Dominicană

Adriana și Maya Mutu, fiicele fostului sportiv din căsnicia cu Consuelo Matos, locuiesc în prezent în Republica Dominicană alături de mama lor. Cele două adolescente s-au transformat în adevărate domnișoare, iar Adrian Mutu și soția sa, Sandra, au zburat până în Republica Dominicană pentru a se bucura de această vacanță specială împreună cu toți copiii.

Mutu are patru copii cu trei femei diferite: Mario Mutu, din căsnicia cu Alexandra Dinu, Adriana și Maya Mutu din mariajul cu Consuelo Matos, și Tiago Mutu din relația cu Sandra Mutu.

Adrian Mutu a povestit pentru Fanatik despre această reuniune de familie și despre legăturile strânse pe care le-a păstrat cu toți copiii săi, în ciuda relațiilor sale anterioare.

„Cea mare are graduation party.

Termină liceul. E și ziua ei pe 11, face 18 ani. Trebuie să mergem toți, să fim alături de ea. Mergem toți. Eu, cu Sandra, cu Tiago, cu Mario. Nu trebuie să fim toată lumea lângă ea? Gândește-te, eu am o relație cu Sandra de aproape 10 ani. E normal că și copiii mei… Sandra s-a înțeles de la început cu fetele. Erau mici ele, aveau opt ani… Și, încet-încet, și cu copiii, când a venit Tiago, s-au văzut și… Cu Mario se cunoșteau de dinainte.
Eu cred că e ceva normal și civilizat. Mai ales că ei, acum, sunt mari, 22, 18…”
, a spus Adrian Mutu.

Citește și: Serialul “O dragoste” a plasat Kanal D pe primul loc la orașe. Peste 1 milion de telespectatori din întreaga tara au urmărit episodul de marti seara al producției

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Meteorologii anunță secetă extremă în România: Românii își fac rezerve de apă

Adrian Mutu a rămas în relații bune cu fostele soții

Fostul fotbalist a subliniat importanța menținerii unor relații armonioase cu fostele sale soții, Alexandra Dinu și Consuelo Matos, pentru binele copiilor.

„Da, da. Și ea e ok.

Ele (Sandra și Consuelo, n., red.) vorbesc când trebuie să vorbească, atunci când e vorba de copii… Dacă putem să ajutăm, dacă mai au nevoie de ceva… Dar și cu Alexandra e la fel. Nu avem nicio treabă, au trecut prea mulți ani”, a adăugat el.

Primul mariaj al lui Adrian Mutu a fost cu Alexandra Dinu, de care s-a despărțit în 2003. Din această relație a rezultat Mario, care acum are 22 de ani. Al doilea mariaj a fost cu Consuelo Matos Gomez, fost ministru-consilier al Republicii Dominicane la Vatican, cu care a fost căsătorit timp de opt ani și împreună au două fete, Adriana și Maya. În prezent, Mutu este căsătorit cu Sandra, cu care are un băiețel de opt ani, pe nume Tiago.

În ciuda provocărilor aduse de multiplele relații și familii, Adrian Mutu a reușit să păstreze o atmosferă de respect și înțelegere, creând un mediu armonios pentru toți copiii săi. Vacanța din Republica Dominicană este o dovadă a eforturilor sale de a menține unitatea familială și de a celebra momentele importante din viața copiilor săi.