Adrian Nastase ar putea fi transferat la Penitenciarul Rahova

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 01 sep 2021, 23:10

Politia Romana a trimis o scrisoare medicilor prin care se cere transferul fostului premier Adrian Nastase la spitalul Penitenciarului Rahova.

Medicii care vor decide daca starea lui Adrian Nastase permite transferul in unitatea inchisorii Rahova sunt Serban Bradisteanu si Ioan Lascar. Scrisoarea a fost trimisa de vineri, 22 iunie. In document politia solicita o notificare cu privire asupra starii de sanatate a lui Adrian Nastase. Daca medicii vor considera ca acesta este intr-o stare stabila, fostul premier ar putea fi transferat la Penitenciarul Rahova. Decizia cu privire la un posibil transfer se va lua maine dimineata, in jurul orei 10:00 de catre comisia de medici care s-a ingrijit de starea de sanatate a fostului premier. 

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Adrian Nastase se afla inca internat la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, sectia Terapie intensiva.

Din acest motiv, este putin probabil ca medicii sa isi dea acordul pentru un transfer. Sambata, fostul ministru al Justitiei, Maria Macovei a facuta publica declaratia conform careia se indoieste de diagnosticul pus fostului premier Adrian Nastase deoarece acesta a fost dat de medicul Serban Bradisteanu, fost senator PSD, cercetat pentru coruptie. Monica Macovei, in calitate de europarlamentar, a cerut demisia actualului ministru de Interne, Ioan Rus.