Adrian Nastase imparte camera de la Penitenciarul Rahova cu un alt detinut

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:33

Adrian Nastase a fost cazat in sectia de terapie intensiva a Penitenciarului Spital Bucuresti Rahova, intr-o camera cu doua paturi si grup sanitar propriu, in care se mai afla un alt detinut, au precizat, marti seara, reprezentantii penitenciarului.

La primirea in locul de detentie, fostului premier i-au fost verificate identitatea si documentele de incarcerare, dupa care i s-a efectuat un consult medical.

 

Nastase a fost apoi informat cu privire la regulamentul de ordine interioara si au fost intocmite documentele operative cu ocazia primirii in penitenciar, dupa care fostul premier a fost repartizat la salon, conform recomandarii medicului de garda.

 

Fostul premier Adrian Nastase, condamnat la doi ani de inchisoare cu executare, a ajuns marti seara, la ora 22.40,

cu ambulanta, la Spitalul Penitenciar Rahova, dupa ce a fost externat de la Spitalul Floreasca din Capitala, unde a fost preluat de politisti.

 

Adrian Nastase a incercat sa se sinucida, in 20 iunie, la locuinta sa din strada Zambaccian, dupa ce a fost condamnat definitiv la doi ani de detentie in dosarul "Trofeul calitatii".

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

 

Nastase a fost internat la Spitalul Floreasca, unde a fost operat in 21 iunie.

 

Cererea de amanare a executarii pedepsei in cazul Nastase se va judeca joi, la Tribunalul Capitalei.

 

Sursa: Mediafax.