Adrian Nastase, OPERAT de inima la un spital din Franta. Vezi cum se simte fostul prim ministru!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:06

Medicii i-au montat un stent, dar n-a fost vorba de o urgenta medicală, ci de o interventie programata de acum cateva luni.

De pe patul de spital, fostul premier ne asigura, pe blogul sau, ca ce a fost mai rau a trecut. Fostul premier, Adrian Nastase, a ajuns, din nou, pe mana medicilor: „ Ratiunea medicala” pentru care am plecat din Bucuresti, saptamana trecuta, s-a incheiat prin instalarea unui stent. Nu a fost foarte placut, dar a trecut ”. Fostul premier spune ca operatia trebuia facuta de multa vreme, insa nu a mai apucat din pricina condamnarilor.

Nu este prima data cand Adrian Nastase ajunge pe mana medicilor. In urma cu trei ani, Adrian Nastase a primit o lovitura crunta din partea justitiei. O condamnare de doi ani de inchisoare in dosarul „Trofeul Calitatii”. Lovitura a fost atat de dureroasa, incat fostul premier a vrut sa se sinucida. A fost oprit, insa, de unul dintre politisti care venisera sa puna in executare mandatul de incarcerare.

Chiar daca a trecut peste clipele grele din iunie 2012, cicatricea ramasa o sa-i aminteasca vesnic de acel cosmar. Adrian Nastase se afla in libertate de 8 luni. Dupa ce a parasit in august anul trecut Inchisoarea Jilava, fostul premier a fost destul de scump la vedere. A avut foarte putine aparitii publice, mai toate prilejuite de lansarea cartilor sale.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

##VIDEO135029##

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?