Adrian, reactie dura la adresa Ralucai! "Cum sa-mi zici una acolo si alta aici in emisiune!" Iata ce marturisiri neasteptate a facut din culisele fostei sale relatii! Cu cine isi doreste sa formeze un cuplu!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 ian 2019, 11:49
video Foto(4)

Adrian a reactionat dur la adresa Ralucai, dupa ce aceasta si-a exprimat dorinta de a-l revedea pe Ricardo in casa "Puterea dragostei".

Vizibil deranjat de atitudinea Ralucai, Adrian a izbucnit din nou si facut cateva dezvaluiri din culisele fostei lor relatii. Dupa ce Raluca a afirmat cu zambetul pe buze ca asteapta cu nerabdare revenirea lui Ricardo in casa "Puterea dragostei", Adrian a explodat si a facut cateva afirmatii dure la adresa ei.

 

"Sa nu mai aduceti niciodata in discutie subiectul Raluca si  Adrian! Eu nu mai suport! Zici la interviu ca de Revelion ti-a dat fostul mesaj si te-ai emotionat si ca eu nici la degetul mic nu ii ajung

la fostul si tu de Revelion mi-ai zis ca ma iubesti! Cum sa zici asa ceva in emisiune! N-ai cum sa-mi zici una acolo si alta aici in emisiune", a spus Adrian