Adrian si Larisa, fostii concurenti de la "Puterea dragostei", au descoperit reteta fericirii vesnice! Iata cum au fost surprinsi in ziua in care au implinit patru luni de relatie!

Autor: D.I.
Actualizat: 05 sep 2020, 16:10

Adrian si Larisa au fost unul dintre cele mai controversate cupluri din casa "Puterea dragostei".

Adrian, unul dintre cei mai controversați concurenți de la "Puterea dragostei" și frumoasa Larisa își continuă și astăzi superba poveste de dragoste începută în show-ul matrimonial, difuzat la Kanal D. Cu toate obstacolele care le-au ieșit în cale, Ardian și Larisa au reușit dovedească tuturor că dragostea învinge întotdeauna când două suflete pereche reușesc să se găsească.

Postările frecvente pe rețelele de socializare cu frumosul cuplu Adrian-Larisa au contrazis zvonurile apărute în ultima vreme cum că relația dintre cei doi s-ar fi deteriorat.

Din contră, ce se petrece acum între Adrian și Larisa este mai frumos ca niciodată. 

Citeste si: Viorela a recunoscut tot! Ea si Stefan sunt in culmea fericirii! Iata ce a aparut pe contul ei de socializare! Este cea mai mare dovada reciproca de iubire a celor doi indragostiti!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De curând, Adrian a publicat pe contul lui de socializare o imagine inedita, in care apare sarutand-o pe Larisa, pentru a le impartasi fanilor sai ca au implinit patru luni de relatie si inca se iubesc cu patos. In ciuda faptului ca au fost mereu criticati de ceilalti concurenti din casa "Puterea dragostei" ca povestea lor de iubire este doar un teatru, Adrian si Larisa au incercat sa depaseasca mereu obstacolele aparute in calea fericirii lor si au dovedit tuturor ca relatia lor este reala si ca se iubesc inca intens.

"Astăzi este despre noi. Astăzi am făcut 4 luni de când ne suportam unul pe altul. Sunt cel mai fericit bărbat!!! TE IUBESC!", a scris Adrian.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.