Adriana Bahmuteanu a castigat razboiul cu Silviu Prigoana. Omul de afaceri a fost de ACORD cu toate pretentiile vedetei!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:00

Omul de afaceri a decis sa puna capat conflictului si sa fie de acord cu toate pretentiile pe care le-a enumerat vedeta TV in fata instantei.

Dupa scandaluri tinute lant si vorbe grele aruncate de la unul la altul, telenovela Bahmu-Prigoana pare ca ia sfarsit. Cel care face pasul decisiv este Silviu Prigoana. Milionarul recunoaste ca a cedat tot in fata Adrianei. Intr-o scrisoare inaintata presei, Prigoana admite ca este de accord cu desfacerea celei de a cincea casatorii, si ii permite Adrianei sa revina la numele de Bahmuteanu si in acte.

Dar, ce e mai important, milionarul isi lasa copiii in grija fostei sotii.

Silviu Prigoana spune ca nu mai vrea sa iasa in fata presei cu declaratii si se limiteaza la un comunicat: „ O asigur deplin pe Adriana Cristina Bahmuteanu ca se poate considera divortata, ca si poate schimba actele pe fostul nume si ca poate decide libera in legatura cu cresterea si educarea copiilor ”.

Silviu Prigoana nu a dorit sa comenteze in legatura cu aceasta scrisoare, dar, a mentionat ca a fost depusa in instanta in forma legalizata.



##VIDEO132416##

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”