Adriana Bahmuțeanu a dezvăluit adevăratul motiv al despărțirii de George Restivan: „Nu există niciun fel de durere”. Când a avut loc, de fapt, separarea

Autor: Diana Bostan

Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre despărțirea de George Restivan

Sursa: Captură YouTube

Adriana Bahmuțeanu a spus adevărul despre despărțirea de George Restivan, dar și când a avut loc, de fapt, separarea.

În cadrul emisiunii ”Online Story”, moderată de Cornelia Ionescu, Adriana Bahmuțeanu a dat cărțile pe față în ceea ce privește relația, dar și despărțirea de George Restivan. Vedeta susține că decizia a fost una gândită, iar despărțirea a fost una de comun acord.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a divorțat de George Restivan! Anunțul făcut de vedetă pe rețelelele sociale i-a șocat pe toți

Adriana Bahmuțeanu a spus adevărul despre despărțirea de George Restivan

Vedeta și George Restivan și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu în urmă cu doi ani. Adriana Bahmuțeanu a mărturisit faptul că relația nu mai funcționa de câteva luni și, de aceea, cel mai bun lucru a fost să îi pună capăt, de comun acord.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a ieșit în pijamale noaptea, în stradă! Cine este Dorel și ce a enervat-o la culme pe aceasta

Pentru a nu lăsa loc de speculații sau de interpretări, vedeta a decis să îi anunțe pe toți în legătură cu hotărârea luată. Adriana Bahmuțeanu a dezvăluit faptul că ea și George au stabilit, încă de când s-au cunoscut, ca la fiecare șase luni să facă un bilanț al relației pentru a vedea dacă pot continua sau nu. Vedeta a mai menționat faptul că separarea s-a produs în aceste luni.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Adriana Simionescu a explicat ce se întâmplă, de fapt, între ea și soțul ei! Tânăra a făcut declarații, după ce s-a spus că ei s-ar fi despărțit. „Toată lumea se ceartă”

„Lucrurile astea le-am discutat de la început.

Dacă unul din noi va vrea să iasă din poveste, celălalt îl va lăsa să plece. Nu există niciun fel de durere. Și chiar dacă există, celălalt trebuie să înțeleagă. Ne-am despărțit lunile astea când am stat să facem împreună bilanțul, să vedem ce putem face, să găsim soluții. Nouă ni s-au schimbat prioritățile de viață. Totul pornește de la comunicare.”, a mărturisit Adriana Bahmuțeanu, în cadrul emisiunii ”Online Story”.

Care au fost motivele despărțirii

Adriana Bahmuțeanu a menționat faptul că ea și George Restivan nu au fost căsătoriți legal. Vedeta a explicat că cei doi au stabilit ca la fiecare șase luni să facă un bilanț al relației, deoarece erau la început, când totul era plin de emoții intense și de "fluturași în stomac".

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, în plin proces de schimbare a regimului de custodie: „Important este că suntem împreună, puiul meu drag”

Cât despre motivele despărțirii, Adriana Bahmuțeanu a menționat că valorile și nevoile lor nu au mai coincis, iar planurile lor de viitor s-au schimbat.

„Nu am fost căsătoriți legal. Fiind în două țări diferite am căutat o cale să stăm împreună și să ne cunoaștem. Noi am stabilit ca la fiecare șase luni să facem un bilanț al relației pentru că eram la început și începutul este cu fluturași în stomac, este cu emoții intense. Așa că am stabilit din start ca la fiecare șase luni să facem un bilanț al relației și să ne gândim dacă mergem sau nu mai departe. Se întâmplă ca valorile și nevoile să nu mai coincidă sau ca planurile de viitor să se schimbe.”, a mai spus Adriana Bahmuțeanu.

 


Roberta regretă despărțirea de Sebastian, însă nu vrea să audă de o posibilă împăcare! Iată cum a reacționat fostul ei partener!