Adriana Bahmuțeanu a dezvăluit dacă a primit o casă din partea lui Viorel Lis, pe vremea în care acesta era primarul Capitalei! „Fostul meu soț a primit o casă de la Viorel Lis! Cosmin Bahmuțan cred că locuiește și acum în casa primită!”

Author: Ana Filip

Adriana Bahmuțeanu, invitata in cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Sursa: Captură KANAL D

Adriana Bahmuțeanu a mărturisit dacă a avut sau nu o relație cu Viorel Lis, pe vremea în care era primarul Capitalei! „Cosmin Bahmuțan cred că locuiește și acum în casa primită de la Viorel Lis!”

Adriana Bahmuțeanu se numără printre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare TV din România. Aceasta a devenit îndrăgită de public pentru firea sa plină de viață și optimistă, în ciuda momentele dificile prin care a trecut de-a lungul timpului pe plan personal. Pentru că și-a dorit încă din copilărie să devină jurnalist, peste ani a îmbrățișat acest domeniu, devenind cunoscută mai întâi în presa scrisă și apoi a pătruns și în televiziune, unde a prezentat emisiuni de tip tabloid.

Adriana Bahmuțeanu a dezvăluit dacă a primit o casă din partea lui Viorel Lis, pe vremea în care acesta era primarul Capitalei

Dincolo de cariera presărată cu multe succese, Adriana Bahmuțeanu nu a avut parte de aceleași mari reușite și pe plan personal, deoarece a trecut prin două căsnicii eșuate, în timpul cărora a îndurat multe suferințe. Deși Adriana Bahmuțeanu a declarat că primul soț, Cosmin Bahmuțan era foarte violent, inclusiv cu propria familie, fosta soacră a acuzat-o la acea vreme că a plecat de acasă pentru Viorel Lis, care era atunci Primarul

Bucureștiului.

Tot în acea perioada, Corneliu Vadim Tudor a insinuat că fostul primar al Capitalei i-ar fi dat și ei o casă, așa cum a procedat și cu alți jurnaliști și artiști. La rândul lui, Viorel Lis a subliniat astfel: „Niciodată nu aș putea să vorbesc de relațiile intime cu alte femei!”

Invitată în cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, Adriana Bahmuțeanu a lămurit aceste zvonuri apărute la acea vreme în presă și a explicat cum au stat de fapt lucrurile.

Vedetă a mărturisit că cel care a primit o casă din partea fostului primar, Viorel Lis a fost fostul ei soț, Cosmin Bahmuțan și a rămas până în ziua de azi proprietarul acelei locuințe.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Nu! M-am iubit cu fostul meu soț, care într-adevăr a primit o casă de la Viorel Lis! Cosmin Bahmuțan cred că locuiește și acum în casă primită de la Viorel Lis, de pe vremea când care era producătorul emisiunii mele!

Deci casă a rămas la el, pe numele lui! Nu am beneficiat eu de acea casă! Pe fosta mea soacră o anunț de pe acum că va primi o citație la un proces, va trebui să și demonstreze afirmațiile pe care le face în presă! Deocamdată eu sunt persoană publică, nu fostul meu soț și nu dansa! Îmi pare rău că nu are o bătrânețe liniștită nici acum! Dar din păcate, știu foarte multe lucruri din interiorul acelei familii pe care nu vreau să le spun la televizor, dar va primi citație! În ceea ce privește...
mai era o parte din întrebare... relațiile mele, sau că mi-a dat discuri, nu știu la ce va referiți! Fosta soacră primește citație! Să își vadă de bătrânețea ei!”,
a spus Adriana Bahmuțeanu.

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă logodnicul Adrianei Bahmuțeanu. George Restivan a trăit o adevărată dramă

Citește și: De câte ori și de ce a divorțat Adriana Bahmuțeanu de Silviu Prigoană. „M-a bătut cu pliciul, recunosc…”